Oprettet 22. marts 2023

Alaskan Malemute, hund, 11 mdr.





Race
Race
Alaskan Malamute
Alder
Alder
11 mdr.
Placering
Placering
4520 Svinninge



Annoncebeskrivelse

Er desværre kommet i min værst tænkelige situation er jeg ikke kan have min skønneste vaps mere pga. personlige grunde, har prøvet at finde løsninger som gjorde jeg kunne beholde ham, men det går ikke mere og må indse at han må videre. Togo som han hedder er en skøn nysgerrig og monster sød hanhund på 11 mdr.
Han er ren racet Alaskan Malemute, dog uden stamtavle, han er en meget glad hund og der knytter sig utrolig meget til sin ejer, han er ikke så god til at være alene hjemme mere, ikke fordi han ødelægger noget og da han boede med en ven var der ingen problemer med det.
Han er en stor dreng der ikke helt ved hvor stor han er en kan imellem, han elsker at komme ud og gå og løbe, men det gør de fleste, han har prøvet en enkel gang at løbe med træksele sammen med en anden hund, det nyd han meget, men jeg har ikke kunne løbe med ham med mine knæ, han ville være den perfekte løbe/canicross makker . Prisen er ikke det vigtigeste, vil helst bare have han får et 5 stjernet hjem og gerne hvor man ville bruge ham til løb/træk .

Oplysninger:
Racer: Alaskan Malemute
Alder: 11 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;