Oprettet 20. marts 2023

Schæfer, hanhund, 12 mdr. , m. stamtavle





Race
Race
Schæferhund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
5892 Gudbjerg Sydfyn



Annoncebeskrivelse

Min kærlige dreng på 1 år og godt 40 kg søger nyt og kærligt hjem, da han er for meget alene grundet mit job og jeg er alene med ham.
Han er med fin stamtavle, købt hos kennel og registreret i DKK.
Han har fået en rolig opvækst, hvor jeg har været hjemme hos ham 24/7 fra da han var 8 uger og til han blev godt 5 måneder.
Den rette ejer har erfaring med en schæfer-hanhund, da han har meget energi og har brug for god plads. Han er en typisk hyrdehund, der ikke kan finde på at løbe sin vej, men altid er opmærksom på, hvor man befinder sig.
Han kan finde på at bide en lille flig af forbudte ting som f. eks. en dørkarm, trods tyggeben. Dog kun når han er alene, aldrig når jeg er hjemme. Jeg kan ellers godt tage på arbejde uden at han bliver urolig og han går frit rundt i bryggers og køkken. Sover gerne op ad døren til mit soveværelse for at passe på mig og det er meget trygt.
Han har et meget kærligt sind og har aldrig vist tegn på aggression, men katte og fasaner skal man gø af og jage ud af haven uanset, hvad mor siger.
Jeg har gået til træning med ham i bl. a. Politihundeforeningen, men vi er ikke helt i mål og han kan være lidt af en krudtugle, men altid i godt humør. Han er ikke vant til børn eller andre dyr, men hilser på børn med et slik på hånden. Han er også glad for andre hunde, men kan qua hans størrelse være lidt for voldsom for andre, når han er ivrig, hvorfor jeg bruger næserem for at kunne holde ham.
Han har aldrig fejlet noget og er en robust hund. Kun seriøse henvendelser efter kl. 18.

Oplysninger:
Race: Schæfer, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 12 mdr.
Køn: Hanhund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;