Oprettet 20. marts 2023

Staffordshire Bull terrier / Old english bulldog , hund, 4 år , salgklar Nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
4000 Roskilde



Annoncebeskrivelse

Det er med grædende hjerte, at vi må af med vores elskede Elmas.
Hun er lige blevet 4 år den 19/3 og er 50/50 af Staffordshire Bull terrier og Old English bulldog. Hun er den kærligste og mest omsorgsfulde hund, er du ked af det, så græder hun med dig og sørger for at muntre dig op. Hun er god som dagen er lang, og elsker at lege og løbe rundt. At kaste bold er hendes yndlings ting at lege, men spil ikke fodbold i nærheden af hende, hvis i ikke vil af med jeres bold.;)
Ud over hendes store mængde energi, så elsker hun også at putte, og helst i sengen/sofaen med dig. Ser hun en dyne, så tager hun det som en invitation :)
Hun elsker alle, men specielt børn. Så jeg ser helst, at hendes nye forever hjem er med børn, da det ville glæde hende mest.
Hun kan godt være alene hjemme, men kun i bur. Hun hyler og laver uheld indendørs, hvis ikke hun er i bur. Er hun i buret sover hun bare til man er hjemme igen. Hun er vant til at være alene hjemme mellem 5-8 timer.
Hun kan godt med andre hunde, men jeg ser helst man ikke i forvejen har hund. Hun har boet med Chihuahua siden hun var 8 uger gammel.
Katte vil jeg mene er et No go, ikke fordi hun vil gøre dem fortræd, men hun er for nysgerrig, og vil med sikkerhed jagte dem. Jeg håber på et nyt hjem, der vil lade mig følge resten af Elmas’ liv på sociale medier, så jeg ved hun har det godt

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;