Oprettet 19. marts 2023

Cavalier King Charles blandet med Cocker., hvalpe, 1 uge , salgklar 13.05.23





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
4700 Næstved



Annoncebeskrivelse

9 Skønne hvalpe, 4 piger og 5 drenge, fra stueopdræt, er klar til deres nye hjem d. 13. Maj 2023. (Afhentning i Bogense er en mulighed i kr himmelfart ferien). Mor er 3/4 cavalier King Charles og 1/4 cocker.
Far er ren cavalier King Charles.
Begge forældre er sundhedsundersøgt og godkendt til avl af dyrlæge, de er dog begge uden stambog. Hvalpene er født og opvokset i vores stue, så de er vant til hverdagslyde. Endvidere er de vant til små børn, da hjemmet til dagligt er et dagpleje hjem.
Inden hvalpene flytter hjemmefra, vil de blive miljøtrænet, dvs. at de har prøvet at køre bil og har været med på ture i andre miljøer end de er vant til.
Renlighedstræning er også påbegyndt inden afrejse. Følg hvalpene på Facebook gruppen: Sally og Yoda’s hvalpe. Hvalpene vil være sundhedstjekket, chippet og har fået ormekur. Med til hvalpen vil der medfølge en lille hvalpepakke, med bl. a. foder og tæppe med duft af mor. Der betales et reservationsgebyr på 2000kr ved reservation af hvalp, pengene trækkes fra købsprisen, men gives ikke retur hvis køber springer fra. Send en beskrivelse af hvad du/I kan tilbyde hvalpen, vi forbeholder os retten til at vælge til og fra. Der er besøgs weekend d. 22-23. April
Ved seriøs interesse vil vi dele nærmere oplysninger.


Racer: Cavalier King Charles blandet med Cocker.
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 13.05.23

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;