Oprettet 16. marts 2023

Daisy dog (blanding af bomuldshunde), hvalpe, 1 uge , salgklar 9 maj





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
9620 Aalestrup



Annoncebeskrivelse

Hejsa der ude.
Lidt om os:. Vi er en fantastisk hund, kan veje optil de 8 kg for en dreng og 5-6 kg for en pige.
Vi bor hos en stor familie med børn, og så er vi så heldige at både mor, mormor, og oldemor Alma bor her også, de er vokset op her.
Vi er en hyper allergivenlig race, så vi fælder ikke, men vi skal klippes og børstes, vi får prøvet at møde saksen her hjemme, vi prøver også et bad og mange andre sjove ting, men det vil i få et billede af madmor Trine, hun vil sende billeder og en besked til vores nye familie om hvad vi laver, så i kan følge med mens vi vokser og bliver klar til at flytte fra madmor.
Vi vil også møde en bil, og en cykel, og være en del af hverdagens gøremål og møde både en kost og støvsuger og andre maskiner fra dagligdagen. Vi koster 8.000 i depositum og 5000 ved køb af en dreng ved afhentning og 6000 for en pige ved afhentning.
Vi er 5 drenge og 2 piger, der vil følge en sundhedsbog med, chip og 1 vaccine, ormekur, vi vil blive tilset af en dyrlæge og madmor Trine vil lave en hvalpe startpakke der også vil følge med i køb af os.
Spørgsmål vedr at have hund, eller et godt råd, vil i være velkommen til at stille til madmor Trine, og hun vil give jer et svar.
Pssst. Vi er også lidt kendt, madmor Trine har solgt en af hendes hvalpe til en ret så kendt skuespiller, og hun er super glad for sin hund, og har nydt godt af råd og vejledning af madmor Trine.

Oplysninger:
Racer: Daisy dog (blanding af bomuldshunde)
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 9 maj

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;