Oprettet 15. marts 2023

Ukendt blandings hund, hund, 2 år





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
2900 Hellerup



Annoncebeskrivelse

Minnie er en meget smuk hund med lyse øjne og brun snude. Hun kunne ligne en blanding mellem en Corgi og en dansk svensk gård hund. Men vi ved ikke hvem hendes forældre er, så vi ved det ikke. Hun er meget blid, sensitivt, sød og kærlig
En lille hund på knap 40 cm. I højden fra skulderen og med en vægt på omkring 10 kg +-. Minnie er neutraliseret og har en fuldt opdateret sundheds bog+ rejse pas. Knapt 2 år. Minnie kan køre bil og elsker at gå tur. Hun går pænt i snor. Men det er stadig nyt for hende og hun har brug for kærlig læring og træning.
Hun vil rigtig gerne bo med en legesyg anden lille hund, men hun kan ikke agere støtte hund.
Det må være den anden vej rundt. Det er ikke et krav med en anden hund. Blot for at sige at hun vil synes det er dejligt med en anden at lege med. Minnie er meget meget kærlig. Hun elsker sine mennesker og vil helst være helt tæt,. men er usikker på gæster / fremmede og reagerer med at gø - indtil at alle har sat sig og hyggesnak og den gode stemning spreder sig i hjemmet, så falder hun helt til ro og nyder lidt hygge og liv i hjemmet. Minnie skal have adgang til hjemmets møbler som senge og sofa. Hun egner sig ikke til strenge restriktioner i et hjem. Især fordi hun virkelig gerne vil være tæt med sit menneske. Fysisk tæt . Minnie er utryg ved små børn og ikke egnet til et hjem med mange der kommer og går, den trafik der ofte er i et hjem med mange børn og legekammerater der kommer og går. Hun har været i en familie som var meget lidt hjemme og det trivedes hun slet ikke med. Derfor er det et krav at hendes menneske er hjemme og det at hun skal være alene - at der er tid til at træne langsomt op. Minnie søger derfor gerne voksne mennesker, der søger en dejlig lille hund at gå ture med.
Som skrevet gerne med en anden hund i hjemmet som godt kan lide at lege.
Er Minnie noget for dig er du velkommen til at beskrive lidt af hvem du er.

Racer: Ukendt blandings hund
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;