Oprettet 11. marts 2023

Golden retriever, flere hvalpe, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 7.-10. Maj 2023





Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
8320 Mårslet



Annoncebeskrivelse

Ægte Golden Retriever hvalpe, den mørke farve og m. jagtlinjer samt et fantastisk godt sind til, at blive den skønneste familiehund. Hvalpene er med rene stamtavler ved Dansk Kennel Klub. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra ca. 7.-10. Maj, den perfekte tid for få en lille ny guldklump til en ny familie. Har du lyst til at høre mere ? Og skal det være dig / jer der skal have en skøn Mørk Golden Retreiver, så skriv en mail til: email eller ring/skriv på :. telefon . Hvalpene er med DKK stamtavle og fuld sundhedsdata, hvor de er født clear/fri.
Dvs. Hvalpene fødes uden de tre Golden øjensygdomme og uden Golden hudlidelse, da begge forældre er testet Clear/Fri på dette. Dvs. Hvalpen er:
GR-PRA 1 Clear/FRI af aner
GR-PRA 2 Clear/FRI af aner
prcd/PRA Clear/FRI af aner . Ichtyosis Clear/Fri af aner. Så unik sundhedsstatus for hvalpene.
Det betyder at hvalpene ikke kan udvikle eller få disse Golden Retriever sygdomme.
Hvalpene er rene og nøje sammensat, uden indavl. Både faren og moren er testet fri for albue og hofteledsdysplasi, hvilket er det sundeste og bedste udgangspunkt for en ny lille hvalp. Hvalpen får fra os:
DKK stambog,
Lovpligtig Registrering i Dansk Hunderegistrer, Chipmærkning, Ormekure, Vaccination, sundhedsattest fra dyrlæge, og købsaftalen er Dansk Kennel Klub - for Golden Retrievers. Så alle papirer er 100 % lovligt for dig/jer som nye ejere og sundhed optimalt for selve hvalpen. Sig endelig til hvis en hvalp har jeres interesse. Mvh Nini .

Oplysninger:
Race: Golden retriever, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 8 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 7.-10. Maj 2023

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;