Oprettet 2. marts 2023

Cane Corso, hvalpe, 1 uge , salgklar 8 uger





Race
Race
Cane Corso italiano
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
3230 Græsted



Annoncebeskrivelse

Vi er stolte af igen at kunne tilbyde måske Danmarks flotteste Cane Corso hvalpe. Ren Race. Vores tæve fik 10 super smukke og dejlige hvalpe d 25. Februar 2023. 5 Formentino Blue og 5 ren blå.
5 Hanner og 5 Tæver.
Begge forældre er særligt udvalgte avlshunde med afsindig stærk blodlinje og flot stamtræ. Vi bruger begge forældre som familiehunde. De fungerer også rigtigt godt som vagthunde.
Mor ( Fortuna ) er af farven Formentino Blue mask, hendes far Chili er Champion 2019. Eroe Per La Vita.
Far (Vendetta Samurai) er ren blå, hans far er Champion 2020 fra Denico Samurai.
Farfar world Champion Xman Barcelona. Begge forældre har vi importeret særligt med avls potentiale. Forældrene har aldrig været offentligt udbudt. Hvalpene er født d. 25-02-2023 og kan besigtiges og udvælges i Græsted fra de er 4 uger gamle. Hvalpene kan forlade deres mor og flytte i deres kommende hjem når de er 8 uger gamle. De første udvalgte hvalpe vil koste 12.000kr. Og der fra løbende blive sat ned i pris.
Vi forventer du har sat dig ind i racen. Ikke mindst har kærlighed til hunde, men at du som køber har tid og penge til at give vores kære et godt, trygt og evigt hjem. Begge forældre har en skøn velafbalanceret og stærk psyke. Begge forældre er stambogsførte men grundet mystisk politik hos Dansk kennelklub kan vi ikke tilbyde stamtavle på vores hvalpe da far er importeret med kopieret øre og hale. Hvalpene vil naturligvis få sundhedsbog. Vac. Ormekur. Mv. Hos tilknyttet dyrlæge. Instagram: Vendetta CaneCorso.

Oplysninger:
Racer: Cane Corso
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 8 uger

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;