Oprettet 1. marts 2023

dværgschnauzer sort/sølv, hvalpe, 7 uger , salgklar 07-03





Race
Race
Schnauzer
Alder
Alder
7 uger
Placering
Placering
6920 Videbæk



Annoncebeskrivelse

Hej!
Vi er tre søde dværgschnauzer hvalpe, som snart skal flytte hjemmefra.
Vi blev født den 10. januar 2023 og søger nyt hjem fra den 7. marts. Vi er to drenge som har midlertidige navne som er Loke og Louis, og en pige der hedder Liv. Vi lystrer ikke endnu på navnene og de kan derfor ændres.
Vi har lige være ved dyrlægen hvor vi blev vaccineret, chippet og fik et sundhedstjek. Ved sundhedstjekket fandt de en lille smule navlebrok ved Liv som skal fjernes, hvilket vores plejefar kan få dyrlægen til at gøre eller der kan gives et afslag i prisen, så længe plejefar er sikker på at det bliver ordnet. Det er ikke noget som kommer til at gøre så meget, men er en sikkerheds ting så hun ikke bliver syg senere.
Vi har også fået ormekur og dvs. vacciner.
Vi er nogle utrolig glade hvalpe som er vokset op på stuegulvet med næsten fri adgang til haven. Vi har også fået en masse menneske kontakt, det gør at vi kun skal se folk lidt an, før vi overfalder dem med kærlighed.
Liv er den største af os, hun er meget glad og snaksalig især når hun er sammen med Louis. Vi to er lidt frække og har mest energi.
Den mindste af os er Loke som er lidt forsigtig og bedre kan lide at ligge på vores menneskes mave og snakke.
Vores mennesker vil gerne høre fra jer, både inden og efter den 7 marts, og hvis i skulle bliver forelsket i en af os og gerne vil adoptere os inden den. 7 beder de om et depositum på 1500 kr. men vi kan først hentes efter d.7 marts



Racer: Dværgschnauzer sort/sølv
Alder: 7 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 07-03

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;