Oprettet 26. februar 2023

Tibetansk spaniel, flere hvalpe, 12 uger , m. stamtavle, salgsklar nu





Race
Race
Tibetansk spaniel
Alder
Alder
12 uger
Placering
Placering
7323 Give



Annoncebeskrivelse

Vi har to aldeles dejlige hvalpe til salg til gode hjem, da de hjem, de var solgt til, af forskellige årsager ikke kan have dem alligevel.
Den hvide er en tæve, Sommerlyst's Premila Seba, som desværre ikke må bruges i avl eller på udstilling p. gr. a. et flot blåt øje. Hun er efter en champion import (Castafiore Electra) og en ung dansk hanhund. Hun er en herlig, glad og tryg hvalp, som fint kan underholde og elske en hel familie!.
Den anden er en zobel han, Sommerlyst's Omana Lha-shi-wa Nyi, som til gengæld gerne må bruges til udstilling og forventet også til avl, vi vil også gerne låne ham til et kuld hvalpe. Det er hans forældre, der er billeder af, hans far har været topvinder i Storbritanien, han er multiChampion - og jordens dejligste ven, Sommerlyst's Rigpa Atisha, hans mor er 3 X Champion, Sommerlyst's Cha-ri Ka-ma-la, som er vores søde og glade dansemus. Lha-shi er også en super dejlig hvalp, glad og tryg, så han vil blive den skønneste hjerteven for sin familie.
Begge hvalpe har selvfølgelig DKK/FCI stambøger, de er chippet, vaccineret, ormebehandlet og registreret i Dansk Hunderegister, som de skal. De medbringer desuden EU-pas, foder til den første tid, lidt godbidder, et tæppe og et par bamser, der dufter af her. Og livslang opfølgning, hvis ønsket, - Lha-shi er nr. 500 registrerede Tibbehvalp fra Sommerlyst, så vi har nogen erfaring igennem de mere end 40 år med denne dejlige race.
Vi giver gerne en kop kaffe og en hundesnak, hvis du har lyst til at besøge os, - og hundene leverer gerne lidt hundehår på tøjet. I kan også læse mere om os på kennel Sommerlyst's hjemmeside, og I er særdeles velkomne til at ringe for en hundesnak, send en mail - eller allerhelst besøge os.

Oplysninger:
Race: Tibetansk spaniel, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 12 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;