Oprettet 13. februar 2023

Bichon havanais





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
3 uger
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
17. marts 2023
Placering
Placering
8410 Rønde
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

SOLGT - Bichon havanais hvalpe, 8 uger, salgklar 17. marts 2023

Vores dejlige 3-årige Mace fik d. 20. jan. 5 flotte hvalpe - 4 tæver og 1 han. 2 tæver er afsat, den ene til os selv og den anden til nær familie.

De vokser alle sammen op i vores køkken-alrum, hvor de er en del af vores dagligdag med tre teenagere, TV, køkkenlyde, men også fokus på ro og tid til at hvalpe og moder ikke bliver forstyrret.2

Mace (6 kg.) kommer fra stueopdræt, men hvor begge forældre har stamtavle. Far til Maces hvalpe er Bob på 7 kg., der har stamtavle og både er avlsgodkendte med patellaundersøgelse og øjenlysning uden bemærkninger. Da Mace ikke har stamtavle, sælges de ikke med en sådan, men for os er det vigtigste også gode og sunde familiehunde. Og det er Mace. Hun er en sund og rask hund og efter dialog med dyrlæge blev vi opfordret til avl. Mace er ved hvalpe- og hundetræning blevet brugt som forgangshund, da hun er en mild og rolig hund med et meget tydelig hundesprog.

For os er Mace en meget nær familiehund(medlem), som er med os overalt. Hun elsker at køre bil, gå lange ture, lege og finde senge/sofaer hvor hun kan ligge tæt på os og sove længe i.

Både nu og i ugerne frem vil vi selvfølgelig stimmulere hvalpene jf. gældende og vejledende retningslinjer, så deres sanseapparat og dermed også socialisering kan ske bedst muligt.

Alle hvalpene bliver sundhedstjekket, vaccineret, får ormekur og chippet inden de rejser hjem til jer. I vil også få en sundhedsbog, lidt hvalpefoder til de første dage, og et lille tæppe, som vil dufte af mor og søskende.

Det er vigtigt for os at hvalpene finder det rette kærlige hjem og at vi kan have en god kontakt de næste uger. Vi vil også oprette en gruppe, hvor I kan følge med i hvalpenes liv, indtil de bliver en fast del af jeres.

Depositum på 3000 kr. betales ved reservation.

Vi glæder os til at møde jer.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;