Oprettet 10. februar 2023

American Bully





Race
Race
American Bully
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Lys fawn
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
11. februar 2023
Placering
Placering
5560 aarup
Stamtavle
Stamtavle
EKC
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Jeg prøver igen, at sætte vores lækre bully-basse, Chekko til salg.
Det er med meget tungt hjerte, at jeg er nødt til at give min bedste og smukkeste ven videre til hans forever-hjem. Chekko har desværre haft en uheldig oplevelse med et barn, og derfor blevet rigtig bange for børn. Jeg er blevet mor, hvorfor jeg ikke længere kan have ham. Han er virkelig den sødeste hund, med det fineste sind, men der skal ikke være børn i hjemmet og det kan jeg desværre ikke efterleve.

Hvis du kan give ham et kærligt hjem uden små børn, hører jeg meget gerne fra dig, så han få den kærlighed som han fortjener.

Chekko er en American bully, med rigtig flot stamtavle, Ikke kastreret, 2,5 år gammel, passet med alle vacciner, osv. registeret i ABKC, Billede af forældre samt stambog haves. Han elsker at komme ud og røre sig, men er også et rigtig puttedyr.
Han kan sagtens være alene hjemme. Så hvis du kender nogen, der kender nogen, der kunne være et match, må du meget gerne sende en pb. Jeg ser gerne, at I kommer ud og møder ham,for at vurdere, om der er kemi. Jeg forbeholder mig retten til ikke at sælge, hvis jeg ikke synes, I er match.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;