Oprettet 3. februar 2023

Langhåret chihuahua , hvalpe, 7 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
9000 Aalborg



Annoncebeskrivelse

Loui er en lille dreng på 7 mdr
Han er chippet og registeret i DDH
Loui er en lille bestem herre og har lidt uønsket adfærd men det kan trænes! . Loui gø'er bl. a. når der kommer biler, cykelister eller fodgængere - dette kan selfølgelig trænes men da loui har været van til at bo på landet og dermed ikke er blevet socialiseret så godt så kan det tage sin tid. Udover det har loui lidt uønsket adfærd bl. a. knurre og snappe ud. hvis han bliver utryg. Jeg mener dette kan trænes og det er kun fordi han er en meget usikker hund som ikke er van til at være hos andre end mig. Udover det er loui den skønneste hund som elsker og putte med dig og lege. Han er super energisk og elsker og være ude i en indhegnet have hvor han kan lege og han er virkelig det skønneste som bare skal have en chance! . Loui er en sofa hund dvs han skal have lov og putte i sofa og i seng da han er Van til det
Han elsker og putte dig indtil sit menneske og blive nusset og kælet for. Ser gerne loui kommer hjem til en/nogen uden børn og andre dyr! og nogen som bor på landet uden for meget trafik og med egen have.
Og det vigtigste er selvfølgelig i skal have tid til ham og han ikke ender med at være en hund der er alene hjemme det meste af dagen. Så hvis du har et fuldtidsarbejde og bor i byen og har et barn så er Loui ikke den rette for dig. Loui kræver tid, overskud, træning, tålmodig og mest af alt kærlighed! . Så er du Louis kommende og blivende hjem så kontakt mig gerne på. telefon . Loui har forsikring som kan overdrages og alle hans til medfølger selvfølgelig .

Oplysninger:
Racer: Langhåret chihuahua
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;