Oprettet 2. februar 2023

Jack Russell Terrier





Race
Race
Jack Russell Terrier
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Hvid og sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
5. februar 2023
Placering
Placering
7400 Herning
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Navn: Milo
Køn: Ikke-kastreret hanhund
Født: 22. februar 2021
Størrelse: Lille, ca. 9,5 kg
Race: Jack Russel Terrier (Blandingshund)

Det er med meget tungt hjerte, at jeg bliver nødt til at komme af med mine skønne hund, Milo.

Milo’s hundemor er Jack Russel Terrier, og faren er en race af bomuldshund. Milo er lidt høj af en Jack Russel at være, men dette var moren også. Kan derfor godt blive taget for at ligne en Dansk-Svensk Gårdhund.

Hvis du/I mangler en, som altid er glad, når du/I kommer hjem, så kunne Milo lige være en hund for dig/jer. Jeg bor alene med ham, så han er vant til at være alene hjemme i +/- 8 timer, men han er altid glad, når jeg kommer hjem, og der bruges gerne lige nogle minutter på at sige hej!
Han er vant til at gå lange ture, og af race kræver han at blive aktiveret godt hver dag.
Herhjemme har Milo været vant til at må være i sengen og i sofaen, men kan sagtens vænnes fra dette, da han respekterer, at han ikke må, når vi besøger andre steder. Sover normalt i hans egen kurv om natten i stuen.
Milo elsker i høj grad at putte og nus, men elsker også at lege især med bold og en pind.
Han er fuldstændig renlig, og bider ikke i noget, når han er alene hjemme. I den tid jeg har haft ham, har vi flyttet en gang, og det tog lidt tid for ham at vænne sig til det nye sted, når han var alene hjemme, og bed i få ting i en meget begrænset periode.

Nytårsaften og fyrværkeri er ikke noget der rører ham.

Jeg har gået til hvalpetræning med Milo, og efterfølgende har jeg trænet med ham hjemme i haven med hjælp fra online hundetræning. Han kan kommandoer som f.eks. sit, læg dig, i kurv, giv pote, vente, bliv og et indkald “retur”. På gåture ved åbne områder slipper jeg ofte Milo fri, og kan sagtens kalde ham til mig igen. Dog mere usikkert, hvis der kommer en anden hund.
Når han er i snor, er det ikke alle hanhunde, som han er lige glad for, men hunhunde er aldrig noget problem. Han kan godt komme til at trække lidt, når han bliver ivrig og gerne vil lege.

Milo har stadig stort træningspotentiale, og vil også rigtig gerne træne.

Om sommeren elsker han at lege i vand. Er overhovedet ikke kræsen.

Han har lige fået hans årlige vaccine. Døjer ikke med noget kronisk. Har været syg få gange som hvalp, men ikke noget alvorligt. Han fælder, så det skal man okay med.

Grunden til, at jeg bliver nødt til at komme af med ham, er fordi, han ikke fungerer særlig godt med helt små børn. Han bliver stresset af deres ufrivillige bevægelser, larmen, høje leg osv. Det har desværre resulteret i, at han har været så presset, at han så sig nødsagede til at nappe ud efter min nevø (1 år gammel). Jeg kan desværre ikke undgå at have børn i mit liv, og synes derfor, at det vil være synd at sætte ham i sådanne situationer igen. Han kan umiddelbart godt med ældre børn og babyer.
Derfor vil familier med småbørn eller andre, hvor småbørn er i udsigten, ikke være en kandidat til at være nye ejere.

Jeg håber, at der nogen, som tænker, at Milo kunne være en hund for dem, da Milo i bund og grund er en rigtig sød og dejlig hund! Prisen er ikke fastholdt, da det ikke er pga. pengene, men jeg vil bare rigtig gerne finde det bedste hjem for Milo.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;