Oprettet 2. februar 2023

Tibetansk Terrier, hvalpe, 2 uger , salgklar 17.3-2023





Race
Race
Tibetansk terrier
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
4200 Slagelse



Annoncebeskrivelse

Vi har fået det skønneste kuld hvalpe, det er Coco’s første kuld og hun passer bare dem så godt, hun elsker hendes babyer.
Der er både drenge og piger i et væld af aftegn. De vokser op i husets hjerterum = køkkenet og bliver vant til dagligdagen, med alt hvad det indbringer. Tibetanske lykkehunde, som de også kaldes er en yderst kærlig og sjov familiehund – der ikke er en terrier til trods for navnet.
Med en voksenvægt på 10-12 kg samt en højde på ca. 40 cm, er den ikke er for stor til at have med alle vegne - og ikke for lille til f. eks. at gå lange ture, løbe v. siden af cykel. Den er meget selskabelig og egner sig fortrinligt til børnefamilier, da den viser kærlighed til alle, der gider og er dejlig legesyg. Man siger at denne er stamfar til Lhasa Apso’en – den har pelspleje, men man kan vælge og lade den bamseklippe og på den måde er den meget nemmere at holde. De opvokser på kvalitetsfoder, får ormekure 3x, er chippet og vaccineret 1. gang samt registreret i DHR, når de flytter hjemmefra. Og selvfølgelig følger både ’sutteklud’ og foder med i kufferten til de små poder. Depositum = 2.500,00 ved reservation af en hvalp-. Ring på 20.74.84.85 og få en snak og hør nærmere omkring vores skønne hvalpe.

Oplysninger:
Racer: Tibetansk Terrier
Alder: 2 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 17.3-2023

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;