Oprettet 1. februar 2023

Bichon Havanais, hanhund, hvalp, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 30-01-2023





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
7700 Thisted



Annoncebeskrivelse

Bichon Havanais kuld, sidste hvalp, 8 uger, m. stamtavle, salgsklar d. 30. januar og kan dermed straks afhentes. Den sidste bichon havanais hvalp pt. døbt Pelle søger en ny glad familie. Pelle minder mest af tiden om en kærlig og doven hanløve… Han elsker at sove og slappe af… Resten af tiden, har han krudt bagi og er fuld af fart. Når han er i fuld fart, til en "bidsk" aktiv hanløve der tror vores storetæer er gumlestænger eller nålepuder. Moderen er farvemæssigt hvid, faderen er flot brun. Billed 1-7 Pelle i forskellige situationer
Billed 8 - "Find Pelle?" - Billede af hele kuldet. Billederne af Pelle er taget i dag (01/02), hvor han er 8 uger og 2 dage gamle (han er født d. 05-12-2022). Oprættet:
Vi er en kærlig børnefamilie med en dreng på 14 og en pige på 9. Vi opdrætter hvalpene i vores køkken, hvor de jævnligt udsættes for mange forskellige lyde (støvsuger osv.) og leges med af vores børn. Hvalpene sælges med kvittering, stamtavle (DDKC), ormekur, sundhedsbog, vaccine, hunderegister m/chip. Race beskrivelse:
Bichon Havanais er en kærlig og hengiven selskabshund. Hunden har et mildt temperament og passer især perfekt til familien med børn. Hunden har ikke det store aktivitetsbehov, som fx meget lange gåture. Racen bevæger sig sjældent lagt væk fra sine ejere og jagtinstinkterne er minimale og når sjældent meget længere end til madskålen. Hunden er en meget social hund, men klarer også, at være meget alene i løbet af en arbejdsdag. Hunden er bomuldshund/silkehund, hvilket betyder at den ikke fælder. Dette betyder også at den anses som værende allergivenlig. Vægtmæssigt lander hvalpene på ca. 8 kilo (moderen er 9kg og faderen 7kg). Hvalpepakke:
2 kg. Hundemad af den slags Pelle får i dag. En bamseklud der har lagt i kassen med ham og lugter af hjem. Et stort hundetæppe, på 100x75cm… som kan klippes til. Samt en rulle hundeposer. Kuldet og Pelle, kan i øvrigt følges på instagram. com/thyhavanais.

Oplysninger:
Race: Bichon Havanais, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 8 uger
Køn: Hanhund, hvalp
Salgsklar pr.: 30-01-2023

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;