Oprettet 29. januar 2023

Shiba Inu, hund, 12 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Shiba
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
9000 Aalborg



Annoncebeskrivelse

m. stamtavle
Navn: Soya
Født 10.09.2021
Tæve
Shiba Inu, rød
Ca. 9 kg
Ikke steriliseret
Med stamtavle fra Rusland. Vi står desværre i den svære situation, hvor vi leder efter en ny familie til vores Shiba Inu, Soya, som er en tæve på 1 år og 4 måneder.
Vi har fået Soya som 2. ejer, og vi havde ønsket hende hendes evige hjem. Vi har brugt en del tid på “Positive reinforcement / R+” som træningsmetode.
Vi kan desværre ikke imødekomme Soyas behov, da vores dagligdag har tegnet sig i retning af, at vi har brug for mere fleksibilitet. Soya er en fræk ballademager, der er super nysgerrig og elsker at lege med både små og store hunde. Hun er lærenem, så længe man har en blid fremgangsmåde, da hun er fintfølende.
Dog er hun også helt sin egen og ser helst at hun selv kan bestemme - men lokkes rigtig nemt med godbidder.
På vores gåture trives supergodt i mødet med andre hunde såvel som fremmede mennesker. Da vi har arbejdet hjemme og Soya herved ikke er vant til at være alene hjemme, forudsætter det, at kommende ejere er indforstået med alene-hjemme-træning. Vi ønsker at Soya lander hos nye ejere, der er velinformerede og kender til racen og dens firnurligheder. Vi frabeder os derfor spørgsmål om racen, men I er mere end velkommen til at besøge os eller giv os et kald og høre mere. Alt udstyr, foder, godbidder, seler, kurv mm. medfølger.

Oplysninger:
Racer: Shiba Inu
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;