Oprettet 29. januar 2023

Labradoodle, hvalpe, 2 uger , salgklar 11-03-2023





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
9300 Sæby



Annoncebeskrivelse

Vores rolige og trofaste familiehund Nala har fået 8 skønne labradoodle hvalpe. 4 hanner og 4 tæver. Hvalpene er multigenerations labradoodle, og vi regner med de bliver mellemstørrelse.
Mor er lys og vejer 12kg, hun er 46cm høj.
Far er brun og vejer 8kg, han er 42cm høj. Begge forældre er fældefri og har et dejligt sind. Hvalpene vokser op i kærlige hænder i et stueopdræt som midtpunkt i vores familie, med tre børn.
Vores børn sørger for, at hvalpene er vant til at blive nusset og klappet af små børnehænder, og de vendes helt naturligt til dagligdagens liv og lyde. Når hvalpene flytter hjemmefra har de fået ormekur, er blevet undersøgt af dyrelæge, vaccineret, chippet og registreret i dansk hunderegister. Hvalpene er klar til nye hjem d. 11 marts. Når hvalpene hentes medfølger desuden:
- Foderpakke
- Et stykke legetøj
- Tæppe der dufter af mor og søskende. Ved reservation af hvalp betales depositum, som ikke refunderes ved fortrydelse, men selvfølgelig modregnes i salgsprisen. Har du lyst til at vide mere om disse dejlige hvalpe eller komme og møde dem og deres mor, så ring eller skriv til . telefon Oplysninger:
Racer: Labradoodle
Alder: 2 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 11-03-2023

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;