Oprettet 29. januar 2023

Japansk spids, hund, 12 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Japansk Spids
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
8752 østbirk



Annoncebeskrivelse

Efter tunge og hårde overvejelser, er vi kommet frem til, at vores elskede Lucky fortjener et bedre hjem. Lucky er en japansk spids på 13 måneder, men er stor af sin race. Han er ca. 12-15 kg. Han har fået en kemisk kasteration i december, som varer i et år.
Lucky er en sund og rask hund, og han er utrolig klog og virkelig god til træning!
Vi har gået til hvalpe, unghund og til slut rally med ham, og han elsker det. Vi forlanger derfor en familie, der har lysten/muligheden til at udfordre Lucky mentalt.
Lucky er en glad dreng, der kan med alle - han bliver dog ivrig, når han ser andre hunde, men elsker at snakke. Lucky kan sagtens med børn, men kan godt blive lidt utryg ved de mindre børn. Skal han til et hjem med børn, skal det være store børn. Det er af denne grund, vi går af med ham, da vores søn på snart 3 år, og ham ikke går ordenligt i spænd. Han stresser for meget op. Lucky er loyal, og vil gerne være der, hvor familien er. Han er en gøende race, så man skal være klar over, at der følger noget lyd med. Da vi elsker ham meget højt, forbeholder vi os retten til at vælge den familie, vi synes, er det perfekte match.
Skriv gerne til os, hvad I kan tilbyde vores Lucky.

Oplysninger:
Racer: Japansk spids
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;