Oprettet 24. januar 2023

Labrador/ formel 1, hvalpe, 1 uge





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
2700 Brønshøj



Annoncebeskrivelse

De skønneste harmoniske hvalpe ??. Ronja er vores dejlig familiemedlem, hun indgår i familiens rytme og dermed tilpasser sig. Vi er en familie med 4 børn fra 7-13. Ronja er en hund som hviler i sig selv, hun er modig og meget legesyg. Hun har en masse selvtillid og kan lege med alle slags hunde. Ronja er nem og opdrage på, hun vil gerne plise og er nemt at ha med alle steder. I vores familie er der også 2 katte som hun trives med. ( vi har også haft høns, kaniner og hest). Ronja er 7 år og det er hendes andet kuld. Hun er 75% lab og 25% samojede. Hun har aldrig fejlet noget eller haft skader. Det er min nr 3 hund og hun er en helt særligt hund og meget nem! Ronja fik sidst 9 skønne raske frække lækker hvalpe. hun vejer 28 kg. Vi ved at vi får et lille kuld denne omgang.
Hvalpen må flyttehjemme fra i påsken.
Hvalpene vil blive. opfostret i stuen / køkken-alrum så de vil blive introduceret til alle de lyder som forekommer i dagligdagen. Ønsket du dig en dejlig hund som vil blive dit / jeres familiemedlem, så skriv dig op på hvalpe listen. Når hvalpene er 3 uger gammel kan de modtag besøg. Jeg forbeholder mig retten til at sige nej hvis der ikke er det rigtig Mach. Pris for en tæve 11.500kr.
Pris for en hand 10.000kr . Du får en skøn hvalpe som vil blive trænet i forskellige i milijøtræninger og dermed får de bedste forsætninger for at blive en dygtig og afbalanceret hund.
Jeg ligger billleder og film klip af hvalpenes liv daglig. Så du/ i kan følge med.
Du besøger hvalpen et par gange.
Du får 2 kg hvalpe foder med.
Sundhedstjek og en chip.
Registreret i hunderegisteret. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du ønsker at vide mere. Du kan følge Ronja’s hvalpe på Fb. Der kan du også høre mere om faren. telefon- Stine Mikkolinius .

Oplysninger:
Racer: Labrador/ formel 1
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;