Oprettet 23. januar 2023

Goldendoodle, hvalpe, 4 uger , salgklar 18. feb.





Race
Race
Goldendoodles
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
8963 Auning



Annoncebeskrivelse

Så fik vores skønne Dina hendes 3. kuld hvalpe - så der er liv og glade dage i hjemmet med tæverne Gro, Glød, Gryn og Gin og hanhundene Geo, Gorm og Grot. Vi er i fuld gang med socialiseringen og renlighedstræningen. Hvalpene vil være renlige, når de er klar til at flytte hjemmefra. Hvalpene bor inde hos os i køkken, gang og stue og Dina (labrador/goldenretriver) er en fantastisk mor. Far, Bubi, er en abrikosfarvet mellempuddel på 8 kg.
Dina og Bubi fik hvalpe sidste vinter, så vi har mange billeder af søskende fra et tidligere kuld. Tæverne kommer til at veje ml. 9-12 kg. og hanhundene ml. 13-16 kg. Alle krøller og vil være allergi venlige.
Vi vil gerne begynde at tilbyde besøg fra weekenden d. 28-29 jan., for så er hvalpene 5 uger gamle og vi kan begynde at matche hvalpenes sind med passende familier.
Når hvalpene flytter fra os, vil de selvfølgelig være chippede, vaccinerede og være reg. i DHR og have fået ormekur. Der medfølger sundhedsattest/bog, hvalpebox med foder og tyggeben til den første tid, samt et tæppe der dufter af Dina og søskende.
Pris for tæver 17.000 kr.
Pris for hanhunde 15.000 kr.
Ring eller skriv for en aftale.

Oplysninger:
Racer: Goldendoodle
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 18. feb.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;