Oprettet 9. januar 2023

Labrador Retriever

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 7500 kr.
Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
11 uger
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
6. januar 2023
Placering
Placering
7860 Spøttrup
Stamtavle
Stamtavle
DJR
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vi har 2 bløde, kontaktsøgende, nysgerrige og rolige Gammeldags Labrador Retriever hvalpe.

Hvalpene er født inde hos os, og her bor til de er klar til at flytte hjemmefra. Vi har glædet os meget til at få hvalpene, så de får masser af opmærksomhed fra både børn og voksne hver eneste dag.

Hvalpene er klar til at tage imod besøg nu. De spiser godt og der er masser af liv. Vi har dem ude hver dag, hvor de leger, bider i pinde og tumler med hinanden.

Hvalpene blev født 11/11. Kuldet består af 1 hun (Maggi, sort) (SOLGT) og 5 hanner (Kratos, brun, SOLGT), og 4 sorte (Odin reserveret) Zeus, og Tyr tilbage) som er klar til at flytte til nye hjem 6. januar 2023.

Far - Alfred - og mor - Liva har begge stamtavle fra Dansk Jagthunde Register, og det er hvalpene også. De er begge familiehunde med et roligt og tillidsfuldt sind.

De er begge af den Gammeldags type, men minder meget om Formel 1, når man ser dem - de har Gammeldags temperament og motionsbehov.

De har begge god energi og nyder at løbe en tur ud over markerne. Det er 2. gang de er forældre til et kuld, og tilbagemeldingerne fra første kuld er meget positive.

Hvalpene er checket hos dyrlægen, og har fået chip, 2x ormekur og har fået første vaccine imod Parvovirus, Hundsyge, Leverbetændelse, Parainfluenza og Leptospirose.

Vil du reservere en hvalp, så tager vi 3000kr i depositum.

Sort han 8.000 kr.

Vi har mulighed for at levere hvalpen, når den er klar til at flytte hjemmefra.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Labrador Retriever 10.000. kr.

Labrador , hvalpe, 10 uger

Et helt fantastisk kuld labber hvalpe I blandet farver Både lys brun, sandfarvet, og mørke brun . 1 tæver tilbage en lys og 3 drenge . En perfekt familie, vokset op på landet blandt heste katte og ...

Alder 10 uger
6510 Gram

Labrador Retriever 7.000. kr.

Labrador , hvalpe, 1 uge , salgklar 31-03-2023

Jeg har et kuld labrador hvalpe, med 5 hanner og 4 hunner. Moren og faren er begge formel 1 labrador, men uden stamtavle. Racen er en god jagt hund, men også fremragende familie hund, som er vores pri...

Alder 1 uge
9800 Hjørring

Labrador Retriever 3.500. kr.

Labrador retriever, hund, 2 år

Jeg ligger lige en føler ud for om der er nogen der kunne være interesseret i parring med min skønne hanhund. Loui er fra juni 2020 og med fuld stamtavle i DKK. Han er labrador retriever (formel 1 på ...

Alder 2 år
2630 Taastrup