Oprettet 4. januar 2023

Schæferhund

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 1000 kr.
Race
Race
Schæferhund
Farve
Farve
Sort/gul
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
1. januar 2023
Placering
Placering
4690 Haslev
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Jeg hedder Morgan, og jeg leder efter et nyt sted at bo. Det er nu ikke fordi, at jeg er sur på min familie, men min mor kan ikke have mig med, hvor hun flytter hen lige om snart.

Jeg er en Schæfer på 5år, meget vagtsom og noget af et dovendyr. Da jeg 8uger gammel kom til min familie, var jeg en rigtig bulderbasse (der er nogen, som siger, at det ikke er gået over endnu….). Alt skulle undersøges - også familiens kat. Jeg kom nok lidt for tæt på. Den rev mig i hvert fald i det ene øje, så det måtte fjernes. Men det, som jeg ikke ser på vejen ud, ser jeg så bare på vejen hjem.

Altså…. - lige det der med at gå i snor er jeg ikke så go’ til. Jeg er heller ikke så forelsket i fremmede hunde. Til gengæld er jeg meget glad for børn.

Jeg er i god foderstand - især efter at jeg fik fjernet bollerne.
Så jeg trænger til motion

Det der med at få klippet negle er ikke lige mig- så det gør dyrlægen

Elsker at køre bil- være ved stranden eller sø og svømme efter pinde- samt shelter tur har jeg været på lige siden jeg var 12 uger

Hvis I mener, at jeg kunne passe ind hos Jer, så send lige en besked. Så kommer jeg gerne på besøg og ser, om I måske skal være mine nye bedsteste venner. Ja, jeg kan jo ikke selv læse, men jeg får nogen til at læse den op for mig.

Hvornår jeg kan flytte??? - når det passer Jer.

Mange hilsener fra
Morgan

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;