Oprettet 9. december 2022

Border collie, flere hvalpe, 4 uger , m. stamtavle, salgsklar 08.01.2023





Race
Race
Border Collie
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
6000 Kolding



Annoncebeskrivelse

Dejlige Border Collie hvalpe søger nye kærlige familier med tid - overskud og tålmodighed til en lille hvalp. Vi søger dig som sætter en ære i at tage ansvar – guide og træne fremtidens drømmeland - ud fra de principper som generer en tryg – tillidsfuld – samarbejdsvilling og glad hund, som vil blive din for evigt soul mate.
Begge forældre haves og kan ses. Forældre er sunde og raske - røntgen fotograferet for HD -AD og OCD samt DNA – CEA/ fri
Hvalpene opvokser under trygge, stabile og struktureret forhold i et positivt miljø, og med respekt for deres alder og individuelle udvikling.
Vi har fokus på sundhed - kontakt, leg, og nærvær - i et afmålt forhold til ro, hvile og unødig stress.
Her på stedet oplever hvalpene både at være ude og inde. Således de mange sanseindtryk vil være en naturlig del af deres opvækst og prægning. Ligesom den menneskelige kontakt vil være i balance med hvalpenes behov og udvikling- således de udvikles til. imødekommende – nysgerrige og afbalanceret. hvalpe med et minimum af stress påvirkning.
Hvalpene er nøje undersøgt hos dyrlægen inden afrejse.
Med hvalpen følger der;
•. Stambog (DKK) - købskontrakt – pasningsvejledning - fodervejledning
•. Sundhedsbog – Vacciner - Chip
•. Mulighed for fortsættelse af forsikring
•. Ormekur behandling
•. Startpakke – foder, legetøj - godbidder, tæppe halsbånd og line.

I skal være velkomne på visit i hvalpenes verden, og deres dertil indrettede hundehotel. Vores hvalpe er 100% dansk opdrættet - det skal være trygt for dig, som ønsker at købe en kvalitetshund hvor uddannede og godkendte mennesker står til ansvar for hvalpens sundhed fra afrejsedagen og 2 år frem. Mindste alder på børn 10 år – og gør os umage med at finde den bedste placering ud fra en helhedsvurdering. Telefonisk kontakt foretrækkes.
Hvis det har vakt din interesse – så kontakt os.
Pris fra 12.000 kr.

Oplysninger:
Race: Border collie, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 4 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 08.01.2023

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;