Oprettet 7. december 2022

Old english bulldog , hund, 12 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
7100 Vejle



Annoncebeskrivelse

Jeg er desværre nødt til at gå af med Eddie af helt helt personlige årsager. Eddie er 1,5 år gammel og har en personlighed du ikke finder i nogen anden hund. Han er født d. 14 juni 2021 og kommer fra Korsør. Han har ikke nogen stamtavle, men har aldrig fejlet noget alvorligt. Han fik desværre en hård start på livet fra den tidligere medejer, der mente fysisk håndtering af straf, var den rigtige.
Eddie er desværre afmærket af det, og har derfor brug for lidt mere opmærksomhed end andre normale hunde. Eddie har derfor brug for en familie der kan give ham opmærksomhed, gode lange gåture og har tid og energi til at forsætte hans træning for at blive den bedste hund. Han kan ikke være alene hjemme i alt for mange timer, og ikke i store rum. Han er vandt til at være i et stort bur (beregnet til rottweilere) til hverdag.
Eddie gør aldrig, og har aldrig haft problemer hverken med han eller hunhunde. (Han er kastreret) Han elsker at hilse på alle der går forbi, og så fungerer han også med katte. For små børn kan han virke lidt for voldsom, så hans næste og sidste hjem må ikke have små børn. (Han har mødt babyer før, men bliver bare for ivrig) . Han kan de basale ting: sit, dæk, giv pote (begge to) osv. Han kan ikke gå uden snor. Han elsker at komme i skoven og ud og løbe. Han er meget nysgerrig på træning, og tager stadig imod den, selvom han har nået den alder han har.
Eddie er ekstrem kærlig og omsorgsfuld og rokker sig ikke fra din side.
Der ligger ikke nogen pris på Eddie, da det handler om at finde hans sidste og bedste hjem til ham og ikke om det økonomiske. (Dette skal ikke forståes som at han er gratis!) Jeg forbeholder mig retten til at sige nej, hvis jeg ikke føler det er den rigtige familie til Eddie.
Ved spørgsmål eller interesse kan jeg kontaktes på****.

Oplysninger:
Racer: Old english bulldog
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;