Oprettet 6. december 2022

Bichon havanais, hund, 12 mdr. , salgklar 08.01.23





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
4700 Næstved



Annoncebeskrivelse

Havapeke hvalpe søger skønne kærlige og trygge hjem fra den 8. Januar.
Vi er nu 3 uger og vil så gerne have vores familie kan besøge os nogle gange, inden vi skal ud i den store verden. Vores husmor siger vi kun må flytte hvis den helt rette familie findes til os.
Vi er 4 søskende, men kun 3 af os skal flytte hjemmefra. Vi er en mørk pige, en lys dreng og en brun dreng. Vores mor hedder Solveig og er en pekingeser. Husmor siger hun er meget fræk og laver numre, men hun siger også hun er en nuttet prinsesse. Hun er tit med i stalden hos vores heste, det er vi desværre for små til endnu.
Vores far er den labre hvide trold. Han er så sød og venlig ved alle på sin vej. Og han er en bichon havanais. Vi kaldes så en havapeke og er ret populære i usa.
Vi kommer til at veje ca 5 kilo. Men selvom vi er små, så kan vi sagtens være farlige vovhunde, når vi engang skal ud og gå tur.
Her bor også 2 teenagere i huset. De leger en masse med os, for vi er selvfølgelig de mest yndige i hele verden. Vi bor i stuen så vi har altid nogen omkring os. Her er også et par katte. Men dem må vi ikke lege med for vores mor. Vi må heller ikke lege med onkel endnu. Han bliver skældt ud og sendt udenfor døren. Husmor siger vi får noget der hedder en sundhedsbog, og en vaccine inden vi flytter, det lyder lidt mærkeligt med den vaccine syntes vi. Vi får også ormekur flere gange, men det skulle smage vældigt godt.
Man skal betale et depositum for at reservere os. Det er 3000 kr, selvom vi hellere vil have 3000 godbidder. Dem får man ikke tilbage, hvis man fortryder.
Skriv til husmor for at komme på besøg hos os, og hun vil meget gerne vide lidt om jer selv. Vi har også en side på Facebook som hedder Solveigs hvalpe man gerne må følge med på.
Vov vov fra os .

Oplysninger:
Racer: Bichon havanais
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 08.01.23

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;