Oprettet 4. december 2022

Blandingshvalpe, hvalpe, 6 uger , salgklar 16 december 2022





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
6 uger
Placering
Placering
4960 Holeby



Annoncebeskrivelse

Vores lille familie søger et kærligt hjem til vores små skønne blandings hvalpe. De er 50% staff og 50% Old english bulldog.
. Der er 5 piger (billede 1-5);
Der er 2 drenge (billede 6-7). Moren er ren engelsk straffordshire Bull terrier. Hun har det kærligste sind. Hun elsker alle hunde og katte og elsker børn i alle aldre. Faren er Old english bulldog. Han er lige som moren glad for alle og er en utrolig mild dreng. Når hvalpene skal hjemmefra har de fået:
Vaccine, chip, 3xormekur, sundheds tjek og sundhedsbog.
De bliver registreret i dansk Hunderegister og der vil følge en hvalpepakke og købskontrakt med. Hvalpene er nogle glade nysgerrige basser som elsker at lege både med mor og deres moster. De elsker også at lege med os og vores børn. De er socialiseret med voksne, børn, katte som de nyder til fulde. Hvalpene stueopdrættet og derfor vant til dagligdagslyde så som støvsugning, børn, osv. de er samtidig øvet i negleklip, badning, renlighed, mm. Hvalpene er klar til at komme ud til deres nye familier når de er 8 uger. d. 16/12. Hvis en af disse små hvalpe lyder som noget for din familie er i velkommen til at kontakte mig.
Depositum 3500 kr. betales ikke tilbage ved fortrydelse.


Racer: Blandingshvalpe
Alder: 6 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 16 december 2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;