Oprettet 3. december 2022

Old English Bulldog, hund, 5 mdr. , salgklar 3/12/22





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
5 mdr.
Placering
Placering
8800 Viborg



Annoncebeskrivelse

Navnet er Kenzo, han er en helt uimodståelig, Old English Bulldog på 5 måneder og 3 uger. Født den 9/6/2022. Det er et af de sværeste valg for mig at jeg skal af med min bedste ven på fire ben. Men jeg bliver nød til at erkende at jeg ikke har den tid og resurser til at lære ham og lege med ham så meget som han har brug for. Kenzo er en virkelig dejlig hund, han elsker alle, både mennesker og andre dyr. Han ved dog ikke selv hvor stor og tung han er, derfor kan han godt virke lidt voldsom fordi han tror at han selv er lille.
Kenzo er en hund som gør meget sjældent. Han elsker at løbe rundt og lege med bold i haven, men han elsker også at putte med en på sofaen. Det som Kenzo har lært:
Sit
Læg dig
Bliv
Giv pote
Nej
Ja
Kom (Tilkaldelse)
Kurv (Går hen i sin kurv). Kenzo er vokset op med 2 katte og har haft et rigtig godt forhold til den yngste kat.
Han har været rigtig god til at dele ting med katten både hans mad, vand og legetøj. Kenzo er en helt fantastisk loyal og elskende hund, men jeg bliver desværre nød til at indrømme at jeg ikke har den tid som han har brug for, han har brug for meget aktivering da han ellers bliver lidt vild indenfor (Altså i leg). Jeg vil helst se at Kenzo kommer hen til en familie uden små børn da han kan være lidt vild fordi han leger, da han ikke selv ved at han er så stor.
Det er også et krav at Kenzo kommer i en familie med have (Det kan være en undtagelse hvis i er meget aktiv og har tid til at lege og træne med ham hver dag).
Det er også vigtigt at familien kender til racen eller kender generelt til muskelhunde. Da han er meget stærk men utrolig kærlig og glad for at snakke med nye mennesker. Jeg håber at jeg kan finde en familie til Kenzo, som elsker hunde lige så meget som jeg selv gør. Men som har meget mere tid til ham og kan give ham et forever home! . - Medfølger:
2 jakker til de kolde tider (Anione)
Halsbånd (Anione)
Sele + Snor (Anione)
Alt hans legetøj
Hundefoder
Slowfeeder
Sundhedsbog
Hans forældre er ægte racer.

Oplysninger:
Racer: Old English Bulldog
Alder: 5 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 3/12/22

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;