Oprettet 3. december 2022

Old english bulldog, tæve, hvalp, 4 mdr. , m. stamtavle





Race
Race
Old English Bulldog
Alder
Alder
4 mdr.
Placering
Placering
6430 Nordborg



Annoncebeskrivelse

Nu mangler kun sødeste lille Birthe, at finde sin forever familie. Hendes søskende er rejst fra “reden” og hun sidder nu tilbage og venter med længsel efter en familie, der vil overøse dem med kærlighed og oplevelser.
Birthe giver masser af kys og sjove stunder. Hun har selvtilliden i orden og charmerende som bare ……
De er vokset op i min flok, er vant til hverdagens lyde og aktiviteter der er på et landbrug. Er socialiseret med mennesker i alle aldre, har mødt køer og katte og syntes det er sjovt at køre bil. Birthe (Black seal/White) er den sporty type, længere snude, enormt gode vinkler, lang lige hale, og godt aktivitetsniveau, nysgerrig og frygtløs og enormt kærlig.
DER MEDFØLGER: . - Stamtavle fra EKC. - Foder medgives, samt vejledning i ernæring og udvikling.
- legetøj
- vejledning i hvalpens udvikling
Og naturligvis en købskontrakt. Begge forældre er sunde og raske, med fantastisk godt sind. Vi har lavet denne kombi før, for 2,5 år siden, hvoraf hele kuldet er sunde og raske både mentalt og fysiologisk. Avlsresultaterne på forældrene kan forevises ved besøg. Kunne du tænke dig at give os et fantastisk godt liv, så tøv ikke med at kontakte os på :. telefon . Sælges kun hvis jeg føler det er et godt match. Jeg går IKKE ned i pris og sælger IKKE med afdragsordning!!!.

Oplysninger:
Race: Old english bulldog, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 4 mdr.
Køn: Tæve, hvalp

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;