Oprettet 3. december 2022

Australien shephard mix, hvalpe, 8 uger , salgklar 25. december 2022





Race
Race
Australian Shepherd
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
2670 Greve



Annoncebeskrivelse

8 søde og harmoniske Australien shephard mix hvalpe søger deres forevige hjem.
4 drenge og 4 piger i de skønneste farvemix og 6 af dem har den karakteristiske korte hale. Derudover har flere hvalpe tegn til blå øjne eller 2 farvet øjne, men da hvalpenes øjne udvikler sig frem til uge 10, kan vi ikke endnu sige med sikkerhed hvem der får blå øjne.
De er født d. 30. oktober 2022 og er salgsklare når de bliver 8 uger d. 25. december 2022.
Hvalpene er vokset op i vores stue, og har i løbet af dagen fri adgang til selve huset. De er derfor vant til dagligdagslyde og -gøren, mennesker, gæster, børn, støvsuger, etc.
Når de er 6 uger vil de blive præsenteret for haven og får lidt udetid hver dag sammen med mor for at vende sig til lydene udendørs også.
Mor Saga er meget på overfor dem og har været rigtig god til både at socialisere dem og yde omsorg. Derudover har vi en anden hund og kat, som de også frit render blandt i løbet af dagen og trives godt blandt. Mor: Saga, 2 år.
Racer: 1/2 Australien Shephard, 1/4 Border collie og 1/4 springer spaniel . Far: Fentis, 4 år.
Race: 1/2 Australien Shephard og 1/2 labrador. Da det er en aktiv hund ønsker vi ikke at de skal ud til førstegangskøbere, men købere som før har haft en aktiv race og som ved hvad det vil sige at have hyrdehund.
Vi forbeholder os retten til at fravælge eventuelle købere såfremt vi ikke føler der er et match mellem hund og menneske. Pris per hvalp: 9.000 kr.
Depositum: 3.000 kr. • Ved reservation af en hvalp betales 3.000 kr. i depositum.
• Depositummet betales ikke tilbage såfremt man fortryder sin reservation.
• Depositummet fratrækkes hvalpens pris, således at der betales 3.000 kr. i depositum og 6.000 kr. ved afhentning af hvalp. Man kan kun reservere en hvalp efter personligt fremmøde. Skriv endelig for et personlig møde - vi glæder os til at høre fra jer ??.

Oplysninger:
Racer: Australien shephard mix
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 25. december 2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;