Oprettet 3. december 2022

Fransk Bulldog, hund, 2 år





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
6040 Egtved



Annoncebeskrivelse

Juni 22 overtog vi Loui fra en familie som ik ku ha ham da deres liv ik var til hund alligevel. Vi havde mistet vores ene hund i nov 21 og vores anden hund savnede selskab. I bedste tro på at det nok sku gå med de to, valgte vi at adoptere Loui på trods af, at han er lidt udfordrende ift at han er ressourcevogter ift mad og generel opmærksomhed. Han havde været alenehund og sku pludselig dele, hvilket ik er nemt for ham. Der er nu gået 1/2 år og på trods af forskellige tiltag, er det kun blevet værre og vores Viggo trives ik i det. Han er hele tiden på vagt overfor Loui fordi Loui ka finde på at angribe ham. Jeg har derfor taget den svære beslutning at vi ik kan byde Viggo dette. Derfor leder jeg efter et for evigt hjem til skønne Loui. Han skal have et hjem hvor han er den eneste hund. Har været vant til kat i sit tidl. hjem og har også mødt katte her men da Viggos jagtinstinkt sætter ind overfor katte, angriber Loui også Viggo i de situationer da han er beskyttende.
Louis nye hjem ska være uden små børn. Han er super sød kærlig og dejlig og fortjener at være et sted hvor der ik er andre at kæmpe med og hvor han ka bli elsket og ka blomstre på sine positive sider som han har mange af.
Han er go til at gå i snor (hans tidligere ejer gik som regel uden snor) Han er go til at lystre basale kommandoer. Har tidligere gået til hundetræning. Han er overgearet og glad når der kommer nogen og elsker hygge og nus. Han har her fået lov at sove i sofa og seng men ka godt acceptere et nej fra seng (han måtte fx ik komme op i min seng i mit telt). Han er go til at være alene hjemme og har aldrig ødelagt noget.
Vi håber vi ka finde det rette sted til skønne Loui så begge hunde ka få lidt ro. Loui er vaccineret og sundhedstjekket mens jeg har haft ham.
Jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem henvendelser og vil mødes et par gange før jeg siger ja el. nej. Ingen forhandling ift pris. Der laves købekontrakt. Sundhedsbog og registrering i hundereg. medfølger. Er kastreret.

Oplysninger:
Racer: Fransk Bulldog
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;