Oprettet 30. november 2022

Chihuahua, flere hvalpe, 8 uger , m. stamtavle





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
2765 Smørum



Annoncebeskrivelse

Langhåret Chihuahua hvalpe med DDK stamtavle (Dansk Kennel Klub). To små søde livsglade drenge er klar til nye eventyr - og vi har pakket deres madpakke og kuffert (hvalpepakke).
Begge drenge har et rigtig dejligt temperament - de er så søde, milde, trygge, kontaktsøgende, legesyg, de har masser af selvtillid og livsmod, og de har bestemt ikke noget imod at blive kæles/nusses med :-). Hvalpene er vokset op i vores stue/hus og de er vant til at være sammen med vores andre chihuahua, de er også vant til alle almindelig hverdagslyde, og godt socialiseret både med møde af nye mennesker, andre chihuahua og børn.
Vi er begyndt at renlighedstræne dem. Vi søger hjem til dem hvor derover tid og ikke mindst masser af kærlighed til dem - det må meget gerne være et hjem hvor der i forvejen bor andre hund/hunde, det er dog ikke et must for det er det helt rigtig hjem for. Når de flyttet får de deres DKK stamtavle, sundhedsbog fra dyrlægen, foder til den første tid og en hvalpepakke.
De er blevet sundheds undersøgt af en dyrlæge, chippet, vaccineret og fået ormekur.
Hvalpene vil blive solgt med DKK købsaftale. OBS. Pris fra 12000,-. Vi har begge forældre som er avlsgodkendt og har DKK stamtavle - de er sunde, raske og testet fri for patella - de har begge et rigtig godt/dejligste sind, milde, kærlige, meget børneglade og god som dagen er lang.
Mor Coco vægt 2,7 kg - Far Bobby vægt 2 kg.

Oplysninger:
Race: Chihuahua, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 8 uger
Køn: Flere hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;