Oprettet 29. november 2022

Pomeranian , hund, 2 år , salgklar Nu





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
2730 Herlev



Annoncebeskrivelse

Hejsa. (Hurtig tekst og hastesag). Jeg er havnet i en boligsituation der gør det umuligt at have hunde i ejendommen derfor er vi nødsaget til at komme af med denne smukke lille pomeranian tæve på 3kg. snart 2år. Lidt om hende:
Peanut er en energisk og legesyge pige der kræver en del stimulering i form af leg og lange gåture. Hun kan godt pive når hun skal være alene hjemme eller vente udenfor ved forretninger. Hun er super dygtig til at gå i snor og kan gø af pludseligt situationer, mennesker og dørklokke som er noget der ligger til rasen. Lidt om mig:
Jeg jobber nattevagter på fuldtid og sover det meste af dagtimerne når jeg har fri og har derfor ikk muligheden for at passe hende optimalt. Min boligsituation har også ændret sig og må ikk have hunde hvor jeg er bosat ligenu. Det har været svært at nå frem til denne beslutning men jeg er indeforstået med at det er den rette i sidste ende. Jeg håber at hun kan finde et godt hjem hos en familie der kan magte og har tid til opgaven. Skriv gerne hvis du/I er interesseret så kan vi tage en uddybende samtale. Personlig info på peanut:
Stamtavle, kontrakt & eu-pas haves.
Hun er tippet, alt-vaccineret og i Dansk Register samt har en Alka forsikring desuden har hun en tandlægetid i nærmeste fremtid (ang. mælketænder der ikk er faldet naturligt ud ca.4-5 stk. + alm. rent i Rødovre men stedet kan ændres hvis nye ejer kan overtage inden). Købspris i marts 2021 for 19.500,-.

Oplysninger:
Racer: Pomeranian
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;