Oprettet 29. november 2022

Sankt Bernhard, hvalpe, 9 mdr. , salgklar 29. November 2022





Race
Race
Sankt bernhardshund
Alder
Alder
9 mdr.
Placering
Placering
4873 Væggerløse



Annoncebeskrivelse

Skøn Sankt Bernhardt tæve sælges. Vores skønne Nanna skal have et nyt, kærligt og blivende hjem. Hun er verdens mest kærlige, omsorgsfulde og trofaste følgesvend og ikke mindst familiemedlem. Desværre kan vi vurdere, at hun vil have bedst af at komme ud til en familie der har bedre tid til hende - og måske også har nogle gode hunde-legekammerater hun kan tumle rundt sammen med i sin hverdag.
Nanna er som sagt utrolig kærlig, og elsker at tilbringe sin tid sammen med familien. Hun er et stort legebarn uden lige - intet kan friste hende som en god leg. Det skulle dog lige være mad - for hun er også noget af et madøre. Nanna er som racen også beskrives en lettere stædig tøs - dog ikke uden charme, og man kan nemt komme til at grine af hende når hun mest af alt minder om en muggen teenager der ikke altid får sin vilje.
Nanna er trænet til at kunne være sammen med andre dyr - hun er selv opvokset med 2 katte herhjemme, og har ind imellem boltret sig med andre hunde. Nanna er vant til gåture i snor, som hun nyder med kæmpe glæde.
Nanna vil have bedst af at komme ud til en familie der enten kender racen på forhånd, eller er vant til at have store hunde.
Nanna har fuldt vaccinationsprogrammet, og har fået de anbefalede dyrlægetjek hun bør have.
Hun er med ren stamtavle.
Vi håber der er en kærlig og omsorgsfuld familie der vil tage sig godt af Nanna - hun fortjener kun alt det bedste. ??.


Racer: Sankt Bernhard
Alder: 9 mdr.
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 29. November 2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;