Oprettet 28. november 2022

American Akita hvalpe sælges





Race
Race
American Akita
Farve
Farve
Sort/Hvid, Sesam, Grå/Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. januar 2023
Placering
Placering
7451 Sunds
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Hej

Vi har et kuld American Akita til salg pr. medio Januar 2023.

Der er 3 tæver og en han. Far og Mor har begge stambog i DKK.

Mor: Sesam, alfa hun, med rigtig meget kærlighed og meget rolig af natur, hun er naturlig nysgering, og er ikke nervøs eller utilpas. Hun vil gerne se andre mennesker an før hun godkender dem, men så er der også massere af kærlighed til dem. Helbred AD/HD A/0, Øjne fri.

Far: Flot AA med en helt speciel farve der er sort med overgang til grå, han er meget kærlig og elsker at nusse og kæle. Han er vagtsom og passer på flokken, han er som mor ikke bange for lyde og andre mennesker, han er rolig af meget ongængelig.

Hvalpene: vi har to tæver der er Sorte, med hvide, super flot pels, med dyd sort farve, og helt synkrone tegninger Den ene tæve er klar Alfa hun og er meget bestemt "dame", men også utrolig kærlig og rolig - hun går tit sine egne veje når omgivelserne ska undersøges. Hun har et flot bredt anskigt med helt sort maske som hendes far.

Den anden er ligeledes sort med hvide aftregninger - hun er anderledes rolig, og lidt stille i det, hun er h'glad for sine søskene og kan godt lide at være tæt med dem. hun har den floteste sort maske, men strøg af lidt lysere på kinder - bredt ansigt og smukke mørke øjne.

Den sidste af de tre tæver er Lys grå/hvid, med hvide aftegninger - hun er utrolig smuk med sort maske, og det lyse grå på kinder, hendes øjne er meget klare og hendes ansigt er meget smukt og harmonisk knap så bredt som de to andre. hun er rigtig dygtig til kontakt med mennesker opsøger forskellige ting i sin omgivelser og undersøger dem tålmodigt - hun er meget kærlig og elsker at lege med sin søskene, men har hun brug for fred og de ikke vil give hende den sø bliver der knoret og gøet lidt.

Vores han, er sesam, og rigtig AA han, bred og med flotte aftegninger over ryggen med sort bred stribe, hans maske er sort og kinder sesam, han er en rigtig smuk hund, der ligner sim mor meget. han "maser" på, og vil gerne være den første, han er ikke bange med opsøgende og nysgering, som alle hans søskene.

Når de flytter hjemmefra følger der:

Stambog
PAS
Vacination og ormekur
Alle nødvendige papiere
Chip mv.
Samt en jeg flytter hjemmefra pakke:
- foder til den første tid
- yndelingslegetøj
- rem og halsbånd
- lille tæppe der dufter af mor og søskene
- Vejledning med råd til den første tid i nyt hjem.

Har ovenstående din/jeres interesse, er i velkommen til, at kontakte undertegnede.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;