Oprettet 27. november 2022

Pomeranain, hvalpe, 6 uger , salgklar 12/12-2022





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
6 uger
Placering
Placering
7900 Nykøbing M



Annoncebeskrivelse

Ælle bælle mig fortælle,, årh hvem mon der vælger mig? ??. Min mor Perle har sagt at man skal være en høflig hundehvalp og præsentere sig selv,. men lige for mig er det lidt svært, fordi jeg ikke har fået et navn endnu,, men mine mennesker kalder mig for “Isbjørnen“ Håber virkelig jeg møder nogle derude der er mere opfindsom end at kalde mig det, for jeg er altså ikke nogle bjørn men en lækker lille Pomerania hvalp!

Når anyways, nu er mine søskende og jeg næsten 4 uger gamle, og i daglig tale kaldes vi alle “ tøserne “ for vi er nemlig 4 lækre og nuttede pige og må lige sige at vi er ved at være mega sjove. Vi kan både gå lidt rundt, vi kan sloges og min menneskemor siger at jeg larmer lidt fordi jeg er jo ved at finde mig egen stemme, så jeg øver en del på at sige vuf vuf ! Menneskemor. kan bare vente sig, for jeg har planer om at komme til at sige vov som en stor Schæfer thihi. Når men vores mor hedder Perle og min far hedder Chap, det er anden gang min mor har været på date med Chap og mine mennesker siger jeg har de dejligste forældre i verden. Når jeg bliver stor vil jeg være ligesom min mor og far fordi de er lige sådan som en Poms skal være! De er kærlige, imødekommende, glade, legesyge og bare utrolig skønne?? . Når men tænkte lige at hvis der er nogle derude der syntes jeg eller mine søskende er søde, så kunne man jo skrive til min menneske mor ??
Der blev taget nogle billeder af os igår og vi fik selvfølgelig vide mange gange hvor søde vi var ??I kan se dem og ps det er mig der er den hvide????. Nu har jeg ikke mere tid, jeg skal ind og have en lur nu, nu er jeg nemlig træt ??.

Oplysninger:
Racer: Pomeranain
Alder: 6 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 12/12-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;