Oprettet 22. november 2022

Golden Retriever

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 10000 kr.
Race
Race
Golden Retriever
Farve
Farve
Gylden /lyse
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. december 2022
Placering
Placering
4660 Store heddinge
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Labrador/ Golden Retriever hvalpe sælges!!
Så der kun 6 hanner tilbage

Hvalpene er klar til afhentning 1 december.

Far - Golden Retriever.
Mor - Labrador/ Golden retriever blanding.

Både mor og far er begge kæmpe familiehunde og utroligt kærlige og rolige, og det kan helt sikkert ses i hvalpene, de er alle meget rolige og kærlige men selvfølgelig stadig med hvalpe energi??
Hvalpene er stueopdrættet og vant til at være med i hverdagens gøremål og fjollerier i haven.
De har været med ude og køre i bil og været med ude blandt mennesker, så det er ikke noget der er nyt for dem når de skal med deres nye familier hjem.

De bliver alle sundhedstjekket, chippet, vaccineret, ormekur, sundhedsbog og registret i dansk hunderegister inden de flytter hjemmefra.

Man er altid velkommen til at komme og møde hvalpene og mærke efter om der er en hvalp for dig/jer, men vi forbeholder os retten til at sige nej til eventuelle købere hvis mavefornemmelsen ikke er der.

En hvalp koster 10.000kr og der skal betales et depositum på 3000kr når man fastsætter sig på en hvalp, som ikke bliver tilbagebetalt hvis man mod forventning hopper fra.

Der vil blive udarbejdet en købsaftale som skal skrives under af både køber og sælger, og så bliver der også lavet en kontrakt på at købere går med til at sælger har førsteret hvis man mod forventning er nødsaget til at skulle af med hvalpen igen.

Vi kan kontaktes her på, eller på tlf.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Golden Retriever 10.000. kr.

Golden Retriever, hvalpe, 6 uger , salgklar Tidligst 6.12.

Bernard og Bianca er klar til at møde de familier de skal på eventyr sammen med. Hvalpene er rene Golde Retriever uden tavle. Både mor (Karla - næst sidste billede) og far (Cody - sidste billede) er g...

Alder 6 uger
5884 Gudme

Golden Retriever 15.000. kr.

Golden Retriever, hvalpe, 8 uger , salgklar 02.12.2022

Hvalpe ud af jagtlinjer Begge forældre bruges på jagt men vi sælger også til den aktive familie. <b>Oplysninger:</b> Racer: Golden Retriever Alder: 8 uger Type: Hvalpe Salgsklar pr.: 02.12.2022

Alder 8 uger
5463 Harndrup

Golden Retriever 14000 kr.

Golden Retriever

Vi planlægger hvalpekuld til sommeren 2023 med vores Golden Retriever. De forventes salgsklar juli/august 2023. Vores tæve opfylder DKK´s avlskrav for opdræt og det vil faren til hvalpene også gøre, D...

Alder