Oprettet 22. november 2022

Langhårede gravhunde , hvalpe, 10 uger , salgklar 22.11.22





Race
Race
Gravhund
Alder
Alder
10 uger
Placering
Placering
4941 Bandholm



Annoncebeskrivelse

Hejsa, og tak fordi du læser min rejse annonce :). Jeg hedder Vanilje og er en lækker gravhunde tæve på 10 uger, som som gerne vil ud på egne poter. Min pels er Black and Tan farvet og jeg er bliver langpelset når jeg vokser op. Sindsmæssigt er jeg stille og rolig, elsker at blive nusset og komme op i hænder og selvfølgelig lege med alt hvad jeg kan stikke af med. Jeg er jo kun 10 uger og derfor en smule fræk. Lidt mere om mig:. Jeg er vant til andre hunde, min mor og far bor sammen med mig, mine 2 brødre er rejst til nye hjem. Jeg var også reserveret men blev afbestilt igen.
Stueopdræt vil sige at jeg er vokset op inde i stuen sammen med mine brødre, så støvsuger, fjernsyn og gulvmoppen skræmmer os ikke. Vi passer også 2 børn på 9 og 13 år så det kan jeg også godt klare.
Når jeg flytter sørger selv for en stor madpakke på 4kg kornfrit hvalpefoder og lidt legetøj, et blødt tæppe og en sundhedsbog fra dyrlægen. Jeg er blevet. chippet og vaccineret. Hvis du ønsker at købe mig koster jeg 10.000,- siger madmor. Du ringer bare og snakker med hende, så kan du komme på besøg og hilse på os alle sammen, vi ELSKER nemlig gæster.
Så skal jeg nok opføre mig pænt. i hvert fald når jeg sover ;)
Håber at høre fra dig,
Med venlig pote hilsen. Vanilje. PS. Mit navn kan du bare ændre jeg skal nok lære at komme når du kalder, især hvis du har en lækker snack når du kalder ;). Kærlig hilsen
Vanilje.

Oplysninger:
Racer: Langhårede gravhunde
Alder: 10 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 22.11.22

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;