Oprettet 18. november 2022

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Farve
Farve
Sort med hvidt
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. november 2022
Placering
Placering
2100 København Ø
Mor
Mor
Blandet hund
Far
Far
Puddel
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Er du/I Fridas nye familie?
Det er med den største sorg i hjertet at vi ser os nødsaget til at finde et nyt hjem til vores 1-årige doodle, Frida.
Hun er en ca. 12 kg krøltop med fødselsdag d. 25/11/21, der er sød, nysgerrig og fyldt med energi, men som også er en rigtig puttehund. Hun elsker at bruge sin næse til at finde lækkerier både inde og ude, og sin tunge til at slikke på bare fødder. Hun er meget social og vil rigtig gerne være i selskab med andre - både mennesker og hunde. Hun elsker blæsevejr og visne blade, men er ikke så glad for børster og negleklipning.
Vi har siden dag et trænet hende i de grundlæggende kommandoer, som fx sit, dæk, plads osv., men også søgeøvelser mm. Hun kan gå uden snor på ture hun kender, selvom hun fra tid til anden skal mindes om at hun skal gå pænt. Til gengæld kommer hun når man kalder (for det meste), selv om dette selvfølgelig skal trænes mere.
Desværre kan hun ikke være alene hjemme, trods intens træning helt fra starten. Vi har prøvet alle metoder vi kunne komme i tanke om, og vi er desværre nået dertil, hvor det ikke længere er muligt for os at være hjemme hos hende hele tiden.
Hun er fra et stueopdræt hvor moderen er en blanding: 1/2 springer spaniel, 1/4 cocker spaniel og 1/4 labrador, og faderen er en mellem puddel - begge helt sorte.
Vi har gået til hvalpetræning og fulgt flere andre lydighedskurser. Hun er renlig, vaccineret (inkl. rabies) og har pas.
Hun en helt fantastisk hund, som vi holder uendeligt meget af, men som vi håber I kan give et endnu bedre hjem.
Om jer: I har mulighed for at være hjemme i hverdagene eller at tage hende med jer på job. I har have, hvor hun kan løbe frit. I har evt. hund i forvejen som mangler en legekammerat. I har tid og overskud til at gå ture, kaste bold og lave øvelser. Alt i alt ønsker vi os blot at hun får et hjem, hvor der er den tryghed og opmærksomhed som hun fortjener.
Pris er inkl. alt udstyr som sele, snor, bur osv. Pris er til forhandlng for den rigtige familie.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;