Oprettet 16. november 2022

Labrador Retriever





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
3 år
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
16. november 2022
Placering
Placering
6000 Kolding
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Conrad er en flot labrador retriever, intakt hanhund på 3 år, som fylder 4 til december. Han vejer 30 kg.

Conrad har ikke boet hos os ret længe, men vi må sande flere ting.
1. Conrad stresser utrolig meget over småbørn og vi har en datter på 3 måneder.
2. Conrad har et stort aktivitetsbehov vi ikke kan dække

Det positive
Han er en god hund, som elsker at lege. Han elsker sin flok og vil os det bedste. Er vi kede af det forsøger han ihærdigt at trøste os. Conrad er dygtig til at være alene hjemme. Han er ikke voldsomt gøende, andet end når det banker på døren. Han giver gerne masser af møs og kærlighed. Han er IKKE destruktiv og er 100% renlig indendørs. Vi oplever at når vores datter er puttet og vi har fuld opmærksomhed på Conrad at vi har en rolig og godmodig hund.

Det negative
Han er IKKE god med børn som vi havde håbet. Han stresser voldsomt op omkring vores datter og dette kommer til udtryk i at han hopper op og humper (mest mig). Han gør det samme ved gæster fordi han bliver utryg. Nyt hjem skal helst ikke have børn.

Conrad trækker voldsomt i snoren. Jeg vil MEGET gerne han kom ud et sted hvor han kan løbe frit uden snor, gerne en gård. Hvis han kan bruges som jagthund vil det være ideelt.

Conrad kan IKKE med hanhunde. Tæver er han ok med. Han søger efter opmærksomhed fra os, så jeg tænker han har bedst af at være ene hund i sit nye hjem. Han har det med at yde ressourceforsvar.

Vores krav
Du er VANT til hund. Du har arbejdet med stresset hunde før og har mulighed for at gå til træning med ham. Vi vil MEGET gerne på visit inden du henter Conrad. Dette SKAL være Conrads sidste hjem. Conrad har stort potentiale til at blive en god hund, han skal bare stimuleres og gå til træning med en træner der har forstand på stresset hunde. Du skal enten ha mulighed for at gå meget langt med ham, løbe med ham eller ha et område han kan rende frit på sigt eller et stort indhegnet område. Han elsker at bruge snuden og kræver stor stimulering af sit hoved.

Hjem før pris.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;