Oprettet 16. november 2022

Shiba

Race
Race
Shiba
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Rød, Rød Sesame, Black and Tan
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
18. december 2022
Placering
Placering
9490 Pandrup
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

4 trænede og top socialiserede Shiba Inu hvalpe til salg.
(3 piger, 1 dreng);

Kun seriøse henvendelser bliver besvaret.

Vi leder efter hvalpeejere, som virkelig føler sig på bølgelængde med vores værdier, etik og moral, og mennesker, som er dedikerede til at forbedre deres hunds sundhed på enhver mulig måde.

Hvalpene sælges som trænede familiehunde til familier, der tager socialisering alvorligt.
For reservationen forventer vi en betaling på 10.000kr, som trækkes fra den samlede pris.

Hvalpene leveres med:
- Sundhedsbog
- Ormekur
- Vaccination
- Chip

Hvalpene socialiseres inde i hjemmet, hvor de trænes til at vænne sig til alle husholdningslyde fra støvsugning, køkkenstøj, fjernsyn etc. Vi spiller fyrværkeri, så hvalpen trænes til fester som f.eks. nytår. Mange mennesker glemmer at træne disse lyde, og hunde kan lide af angst.

Da hunde også er påvirket af energien omkring dem, spiller vi mantra meditationsmusik hver morgen. Det hjælper dem med at slappe af og falde til ro. En følelsesmæssigt velafbalanceret hund er meget mere modtagelig for at lære. Det er alle de ting kombineret fra ernæringsmæssigt til praktisk, vi laver dagligt, som hjælper hvalpene til at udvikle til sunde hunde både mentalt og fysisk.

Vi vil lære hvalpen navnegenkendelse, ved det navn, du vælger, renlighedstræning, at gå i snor, elevator, bilkørsel, byture med tæt trafik, grundlæggende lydighedstræning (sit, dæk, stå.);

Der tages billeder og videoer, så du dagligt kan følge hvalpens træning og udvikling.

Alle hvalpene bliver fodret med naturligt rå mad (barf) for at udvikle sig til en sund hund med et stærkt immunsystem. Maden består af kød, ben, indmad og kosttilskud.

Både Mor og far går sammen med hvalpene, og vil lege med dem og lære dem bidehæmning/hundesprog. De vil så ofte som muligt være i socialt samvær med andre hunde, mennesker og børn i forskellige aldre. .

Din hvalp vil blive socialiseret i zoologisk have og vil blive præsenteret for mange forskellige miljøer.

At købe en trænet hund kan føre til et meget mere positivt kæledyrsejerskab for dig og din familie, og et længere og lykkeligere liv for din hund. Det siges at det vigtigste prægningsstadium for en hvalp er mellem 8 - 16 uger gammel, de ting hvalpen vil lære i denne periode er meget vigtige for resten af ​​hvalpens liv. Derfor er det meget vigtigt at give hvalpen så mange positive oplevelser på dette tidspunkt.

Vi har en evne til at træne meget velafbalancerede hunde, da vores tilgang er meget naturlig.
En Shiba Inu er en meget følsom race, derfor er dette træningsprogram meget seriøst og meget værdifuldt for resten af ​​hundens liv.

Alle seriøse henvendelser vil blive besvaret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;