Oprettet 14. november 2022

Shiba Inu, hund, 12 mdr.





Race
Race
Shiba
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
9000 Aalborg



Annoncebeskrivelse

m. Stamtavle
Soya (Shu Shaolin Yuka)
Født 11.09.2021
Tæve
Shiba Inu, rød
Ca. 9 kg
Med stamtavle fra Rusland. Vi står desværre i den svære situation, hvor vi leder efter en ny familie til vores Shiba Inu, Soya, som er en tæve på 1 år og 2 måneder.
Vi har fået Soya som 2. ejer, og vi havde ønsket hende hendes evige hjem. Vi har brugt en del tid på “Positive reinforcement” som træningsmetode.
På grund af at vi oplevet, at hun i enkelte tilfælde kan komme til at vise en beskyttende/ bange adfærd overfor en af os. Dette er svært for os at arbejde med, fordi vi har svært ved at aflæse hendes signaler. Af den årsag har vi vurderet, at vi desværre ikke er det perfekte match for Soya. Overfor primære ejer, er hun en fantastisk rolig hund. Hun er lærenem, ivrig efter de gode godbidder, hvor hun kan holde et stærkt fokus.
Hun knytter sig hurtigt til den person, der tilbringer meget tid med hende og giver hende gode oplevelser.
I tidligere hjem har hun været hjemme i otte timer ad gangen. Hos os arbejder vi hjemme, og hun har kke tilbragt meget tid alene - dette har dog ikke påvirket hendes evner til at være alene hjemme, da hun har klaret det i allerbedste grad, når hun har været nødsaget til det. Hun trives godt ved mødet med andre hunde, men hun er også bestemt og siger fra overfor større, påtrængende hunde.
Soya er meget lig sin race og gør sjældent. Hun er glad for at putte, men da Shibaen er en selvstændig race, skal hun først lige overveje, om hun selv har lyst først - ellers bliver hun liggende i sin kurv.
Vi har ikke selv oplevet hende blandt børn, men erfaring fra tidligere ejer, nævnes det, at Soya sagtens har kunne trives med børn. Vi ønsker at Soya lander hos nye ejere, der er velinformerede og kender til racen og dens firnurligheder.
Vi frabeder os derfor spørgsmål om racen, men I er mere end velkommen til at besøge os eller giv os et kald og høre mere om Soya.

Oplysninger:
Racer: Shiba Inu
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;