Oprettet 10. november 2022

American Akita, hund, 2 år





Race
Race
American Akita
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
5250 Odense SV



Annoncebeskrivelse

Elsa søger sin helt egen, fem stjernede familie. Elsa er kommet retur til os, efter en turbulent tid hos sin tidligere ejer, grundet sygdom i familien.
Hun er født d. 16/11 2020, og opvokset hos os indtil hun var 9 uger og har boet hos hendes tidligere ejer indtil hun kom tilbage til os igen. Hun har brug for en familie hvor ro og rutiner er i fokus, og som har lyst til at give hende al den tid og kærlighed hun har behov for og fortjener. Elsa er en sød og kærlig hund, med stor træningsiver og masser af kærlighed at give.
Hun har et meget udtalt jagtinstinkt, stresser over andre hunde og har brug for tid til at varme op overfor fremmede. Elsa søger en familie uden andre dyr og helst uden eller med store børn, så hun kan få den ro omkring sig hun har behov for, for fortsat at udvikle sig. Erfaring med store selvstændige racer er at foretrække. Elsa er sundhedsundersøgt og fri for hofte- og albuedysplasi (HD: A, AD: 0). Ønsker du at komme i betragtning til hende, så kontakt os gerne med henblik på at komme på besøg og møde hende, os og vores andre hunde.

Oplysninger:
Racer: American Akita
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;