Oprettet 30. oktober 2022

Golden Retriever

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 9500 kr.
Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
Hvid
Antal
Antal
10 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
14. januar 2023
Placering
Placering
3230 Græsted
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Golden retriever hvalpe (100% racerene).

Chili på 3 år, og Balder på 2 år er blevet parret, og en scanning har vist at Chili er drægtig, begge forældre er sunde og raske, er meget godmodige, kærlige og glade familiehunde.

Begge forældre er racerene Golden retriever uden stamtavle.

Hvalpekuldet forventes at komme til verden omkring d. 20. november 2022, og vil således være klar til at flytte hjemmefra når de er 8 uger gamle midt i januar 2023.

Hvalpene vil vokse op i vores stue, og vil så snart de er gamle nok til det, også have rig mulighed for at komme meget ud i vores have, og de vil således fra start af være miljøtrænet, og vænnet til hverdagslyde som f.eks. børn, støvsuger, opvaskemaskine mv., hvalpene vil ligeledes være vænnet til at der er katte i hjemmet.

I er velkomne til komme og besøge os, samt at hilse på Chili allerede inden fødslen, og ellers vil der være rig mulighed for at komme besøge hvalpene fra de er 3 - 4 uger gamle.

I vil også få muligheden for at følge hvalpene lige fra fødsel og til de er klar til at flytte hjem til deres nye familier. Der bliver oprettet en facebookgruppe for hvalpenes kommende familier, hvor der vil blive opdateret løbende med billeder osv.

Inden hvalpene er klar til at flytte hjemmefra, vil de være

- chippet
- vaccineret
- fået ormekur x 3
- blevet sundhedstjekket af dyrlægen

Til hver hvalp vil der medfølge en sundhedsbog fra dyrlægen, der vil medfølge ca. 2-3 kilo Sportsmans Pride hvalpefoder (nok til den første måneds tid), og der vil derudover medfølge en hvalpepakke fra Gilpa.dk med en hvalpebog og lidt tyggeben, samt et gavekort.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Golden Retriever 10.000. kr.

Golden Retriever, hvalpe, 6 uger , salgklar Tidligst 6.12.

Bernard og Bianca er klar til at møde de familier de skal på eventyr sammen med. Hvalpene er rene Golde Retriever uden tavle. Både mor (Karla - næst sidste billede) og far (Cody - sidste billede) er g...

Alder 6 uger
5884 Gudme

Golden Retriever 15.000. kr.

Golden Retriever, hvalpe, 8 uger , salgklar 02.12.2022

Hvalpe ud af jagtlinjer Begge forældre bruges på jagt men vi sælger også til den aktive familie. <b>Oplysninger:</b> Racer: Golden Retriever Alder: 8 uger Type: Hvalpe Salgsklar pr.: 02.12.2022

Alder 8 uger
5463 Harndrup

Golden Retriever 14000 kr.

Golden Retriever

Vi planlægger hvalpekuld til sommeren 2023 med vores Golden Retriever. De forventes salgsklar juli/august 2023. Vores tæve opfylder DKK´s avlskrav for opdræt og det vil faren til hvalpene også gøre, D...

Alder