Oprettet 28. oktober 2022

LÆKRE BICHON HAVANAIS hvalpe søger kærlige familier

Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
hvide
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
13. november 2022
Placering
Placering
4800 Nykoebing Falster DK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Rosas 2 drenge, Valde og Viggo søger nye hjem. Jeg ønsker finde de helt rigtige familier til dem, hvor de vil få kærlighed og blive familiens centrum i mange år. Begge forældre er rene Bichon Havanais, men hvalpene sælges uden stamtavle. Forældrene er meget kærlige, venlige, sjove, ikke gøende og udprægede selskabshunde, som helst vil være tæt sammen med os – og kan trods det, sagtens være alene hjemme uden problemer.
Hvalpene vokser op i min stue sammen mor og vil blive vænnet til børn, blive nusset og kælet om. De er sammen med andre hunde og vil komme ud naturen, køre i bil og blive miljøtrænede med mange forskellige udfordringer. Jeg vil gøre alt for at socialisere dem, så de vænnes til livet udenfor hjemmet.
Hvalpene er chipmærkede og har gennemgået alle de relevante undersøgelser, ormekure og vacciner.
Bichon Havanais fælder ikke og er ALLERGIVENLIGE og yderst intelligente og lærenemme og egner sig fantastiske som familiehund, da de er meget tolerante overfor alle. Er meget sociale hunde, der elsker familiens selskab.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Bichon Havanais 12.000. kr.

Bichon Havanais, flere hvalpe, 3 uger , m. stamtavle, salgsklar 30-12-22

Billede 1: Julle og Liva ( faderen og moderen ) Billede 2: Moderen med de 3 hvalpe Billede 3: Moderen med de 3 havlape Billede 4: Hvalp 1 han pris 12.000 kr. Billede 5: Hvalp 2 tæve pris 14.000 kr. Bi...

Alder 3 uger
7500 Holstebro

Bichon Havanais 10000 kr.

Bichon Havanais

Dejlige små uldtotter. De er i farver sort med hvis aftegninger. Moren haves og kan ses. Hun er 2/3 Bichon og 1/3 Lhasa Apso. Far er ren Bichon og med stamtavle. Hvalpene er stueopdrætter, så de er...

Alder 3 uger
7600 Struer

Bichon Havanais 8000 kr.

Kærligt hjem søges til vores 8 hvalp

Vores skønne Mille bichon Friis, har den 24 oktober fået et skønt kuld hvalpe, sammen med Herman som er bichon havanaiser med stamtavle. De er klar til at flytte hjemmefra den 20 december.
Der er fem ...

Alder 5 uger
8963 Auning