Oprettet 20. oktober 2022

Fransk Bulldog





Race
Race
Fransk Bulldog
Farve
Farve
Lilac, Merle tan,
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
5. november 2022
Placering
Placering
2770 Kastrup
Stamtavle
Stamtavle
DDKC
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Miniature Franske bulldog hvalpe med tavle 6 uger, Leveringsklar 5/11
Lækre franske bulldog hvalpe. Hvalpene er 20 min fra kbh og opvokset i hjemmet, med andre hunde og små børn. De er racerene med stamtavle og begge forældre tilhører vores kennel French Freind, så du kan selvfølgelig møde dem, vi ser meget gerne at i kommer og følger hvalpene.
Der er 2 tæver og 5 hanner.
Ved levering er hvalpene: -chippet - 3 x Ormekur - Vaccineret -Dyrelæge efterset -Skjulte fejl forsikret i 3 år Stamtavle DOG WORLD KENNEL CLUB
-Ved flytning får de et startsæt med f.eks. mad, legetøj med mor og søskendes lugt. Flere billeder af konkrete hvalpe eller FaceTime på forespørgsel. Denne kennel avler for helbred med længere næser og mere atletisk sunde franske bulldog og vi går meget op i vores hunde og de hjem de lander i. Alle helbreds papirer er tilgængelige og begge forældre er tjekket for alt ! Moderen er mini fransk 8 kg - selvsikker og lydhør. Hun opdrager sine babyer med en utrolig mængde kærlighed og tålmodighed. Faderen er meget sød, rar og en meget menneskelig avlshan, han har en meget sjælden farvekombination -Choco merle tan. Vi håber, at du har læst om racen, inden du kontakter os, og at du har taget en seriøs beslutning om at udvide familien med en firbenet ven. Dep 3000:-, refunderes ikke ved fortrydelse. om virksomheden Vores kennel French Friend opdrætter fransk bulldog i mindre skala. Vores mål er at bidrage til en sund fransk bulldog og ikke mindst gode familie hunde ved at opdrætte venlige og glade franske bulldogs.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;