Oprettet 28. september 2022

Engelsk Staffordshire Bull Terrier, hvalpe, 7 mdr.





Placering
Placering
2000 Frederiksberg



Annoncebeskrivelse

Det bliver svært at sige farvel, men grundet personlige årsager er vi desværre nødt til det. Jeg har oprettet 3 annoncer, og slettet dem igen, da det er meget hårdt at give slip på ham. :'(. Vi håber der er nogen der kan give ham et dejligt hjem, og en masse kærlighed, for det fortjener han virkelig. Han er pt. 14 uger gammel, og er ekstremt glad for mennesker og hunde.
Hans coat er sort/Brindle med en lille hvid patch på brystet. Han er blevet renligheds trænet med
'crate. training'
Og kan få tricks som.
Sit
Gi pote
Dæk
Vent
Spis .
Han er meget kærlig, og vil gerne hilse på alle hvis han får lov. Jeg har socialiseret ham ekstremt meget siden jeg hentede ham som 8uger hvalp. Og han har oplevet en masse ture som, strand, hundepark, skov, fisketure, gåtur i by. En masse niecer og nevøer, og en hel masse forskellige hunderacer i alle aldre har han leget med. Han har bla. Været til lidt hvalpe træning, og han har god kontakt, og et sundt og godt sind. Sundhedsbog
Dansk Hunderegister
Chippet
Vaccineret
3x ormekur
12kg acana puppy foder
Snor
Sele
Mad og vandskål
Medfølger. Prisen kan evt. Forhandles, men kun en lille smule, da jeg har brugt flere tusinde kroner på ham. Vi håber der er nogen der kan give ham et dejligt hjem. Man er velkommen til at besøge ham på Frederiksberg.

Racer: Engelsk Staffordshire Bull Terrier
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;