Oprettet 28. september 2022

Bichon Havanais, hvalpe, 5 uger , salgklar 14/10 2022





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
7800 Skive



Annoncebeskrivelse

3 smukke drenge, født d. 19/8 og er 8 uger gamle d. 14/10, søger kærligt hjem. Moren er ren Bichon Havanais. Hun har et fantastisk sind, rolig, sød og kærlig.
Faren er 1/2 Bichon Havanais og 1/2 Yorkshire Terrier. Han er en dejlig, energisk, sød og kærlig hund. Vi har begge forældrehundene. De vokser op i et kærligt hjem, med børn i alderen 14, 12, 5 og 4 år. De vil være vant til andre hunde, katte og alle hverdagslyde.
Vi renlighedstræner dem, så de vil være kommet godt i gang med det, når de er klar til at flytte hjemmefra. De er allergivenlige, fælder ikke, men kræver derfor en del pelspleje, som man skal være indforstået med. De vil blive sundhedstjekket, chipmærket, vaccineret og få ormekur inden afrejse.
Der vil følge en lille hvalpepakke med herfra, med bl. a. en pose foder, af det de er vant til at få, et tæppe og en bamse med duft af mor og søskende. Der er oprettet en facebookgruppe, hvor man kan følge dem til de er 8 uger, og derefter vil i have mulighed for at kunne følge hinanden derinde. Prisen er 12.000.
Der er et reservationsgebyr (som bliver trukket fra prisen) på 4000, som ikke betales tilbage ved fortrydelse.

Oplysninger:
Racer: Bichon Havanais
Alder: 5 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 14/10 2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;