Oprettet 22. september 2022

Rottweiler , hvalpe, 10 mdr. , salgklar 21-09-2022

Race
Race
Rottweiler
Alder
Alder
10 mdr.
Placering
Placering
4930 MariboAnnoncebeskrivelse

Det er med tungt hjerte at vi må erkende at Freja skal videre til et nyt hjem. Forhåbentlig hendes sidste og blivende hjem.
Dette pga. vi desværre kommet i den situation at vores søn på 6, er bange for hende og trækker sig lige så snart hun er i nærheden. Der er prøvede at arbejde med det. Men efter en mdr. må vi give fortabt. Hendes navn er Freja, hun er fra den 4. November 2021, hun er en rottweiler med en blanding af labrador på mors side.
Der er sundhedsbog på hende, hun er vaccineret og chippet. (Det er hvad vi har fået med fra tidligere ejer.) . Freja er en dejlig 10 mdr gammel rottweiler hvalp. Som er sød, kærlig og meget omsorgsfuld omkring sine mennesker. Freja er glad for børn og vil gerne snakke og lege med dem. Freja kan dog virke meget bombastisk pga. hendes størrelse. Freja er meget observant og beskyttende over for babyer. Man kan dog sagtens bede hende om at gå væk fra barnet. Freja kan med andre dyr, da hun før har gået sammen med andre hunde og katte. Freja respektere hvis kattene sige fra og lade dem komme til hende, når de er klar på at lærer hende at kende. Vi oplever at Freja kan få kommandoer, så der skal trænes med hende. Hun skal derfor hjem til en familie, hvor de ved hvad de skal arbejde med og hvor de har tid og overskud til hende. Freja elsker at være udenfor og skal aktiveres med boldkast og diverse.
Freja er også god til og glad for at gå tur. Freja kan godt være alene hjemme, men hvis der er andre dyr i huset, skal alle døre være åbne, da Freja ellers selv åbner dem og hvis de er låste prøver hun at bryde dem op. Dette for at komme hen til de andre dyr, så hun ikke er alene.
Der følger mad/vandskål, hundefoder og hvad der er tilbage af godbidder og legetøj med Freja. Skriv så vi sammen, kan finde ud af om du/I er et godt match, så Freja kan komme videre til sit blivende hjem og få det perfekte hundeliv.

Oplysninger:
Racer: Rottweiler
Alder: 10 mdr.
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 21-09-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;