Oprettet 20. september 2022

Fransk Bulldog hvalp 10 uger

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 9000 kr.
Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
10 uger
Farve
Farve
Sort broget
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
20. september 2022
Placering
Placering
6051 Almind
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Min kone og jeg har fået 2 hvalpe hjem fra samme kuld (Oskar & Astrid). Lidt optimistisk😳
Vi har før haft Fransk Bulldog, og havde tanken at vi ville prøve med 2 nu. Her har vi taget munden for fuld, og vil nu hurtigst muligt finde et nyt trygt hjem til én af dem. Det er vigtigst for os, at de bliver selvstændige, og den opgave kan vi åbenbart ikke magte med 2 hvalpe. Så én af dem fortjener et nyt blivende, kærligt, hyggeligt og trygt hjem.
Vi erkender vores fejl og optimisme, men de skal skilles ad asap, da de begge er SÅ klar til det.

De er begge Franske Bulldogs, uden stamtavle, og er lige knap 10 uger gammel.

De er så fantastiske og lærenemme hver for sig.

Oskar- storebror. 💚Er yderst opmærksom, følger godt med, er super god til øjenkontakt, og nyder at blive holdt om, og putte ind til.

Astrid- Prinsessen, med alt der hører til den titel.❤️
Hun har lidt sværere ved renlighed, men er så til gengæld den der hurtigst tager i mod læring. Hun er kærlig og er også den der falder hurtigst til ro.

Og netop fordi de hver i sær er så dygtige og top motiveret for at lære, skal de skilles ad snarest, så denne form for træning kan starte ved ny familie. Hos os kan vi ikke få den gode start når de altid er sammen. For leg, drille, ikke kunne lade hinanden være, er det der forhindre vores opdragelse, da det kræver dobbelt hænder hele tiden.

Og vi vælger derfor at sende den ene af dem videre hurtigst muligt, da de kun har godt af at komme videre med deres små hundeliv hver for sig.
For os har det ikke den store betydning for, hvilken af dem vi beholder, bare vi kan få en af dem afsted til en anden kærlig familie.

Prisen er ikke vigtig for os, så vi finder en fair pris for begge parter.

Vi har selvfølgelig allerede diverse hundeudstyr og lign, der følger med den enkelte. Samt bog og registrering ved DDK, de er chippet og vaccineret første gang.

Hvis enten Oskar eller Astrid lyder til at være noget for dig/jer, vil vi rigtig gerne høre fra dig/jer.Med venlig hilsen
Majbrit og Lene
ps. Vi bor i Almind ved Kolding.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Fransk Bulldog 10.500. kr.

Fransk bulldog, hvalpe, 4 uger , salgklar 1/11/2022

Vores tæve har fik d5/9 en dejligt lille pige, den blev født naturligt, begge forældre er sunde og raske 100% fransk bulldog, og bor her sammen med os. Hvalpen er opvokset i vores stue sammen med vore...

Alder 4 uger
7280 Sønder Felding

Fransk Bulldog Kontakt for pris kr.

Fransk bulldog, hund, 4 år

Vi søger en udstationering vært som vil være i et tæt samarbejde med os. Vi har en fransk bulldog på 4 år. Vi vil have 1 kuld mere på hende. Hun skal ikke gå med andre hunde eller kat, da hun trives...

Alder 4 år
9240 Nibe

Fransk Bulldog 1900 kr.

Fransk Bulldog

Fransk Bulldog hvalp - søger et nyt hjem Super lækker dreng.. han er så kærlig, en rigtig putterøv, go til at gi tegn på at skulle ud, glad, går fint i snor, sover hele natten og vil hilse på alle....

Alder 4 mdr.
4300 Holbæk